58 θρυλικές διαδρομές βράχου και 30 χειμερινής αναρρίχησης για πρώτη φορά σε μια έκδοση

58 θρυλικές διαδρομές βράχου και 30 χειμερινής αναρρίχησης για πρώτη φορά σε μια έκδοση

Η έκδοση “Αλπική αναρρίχηση στην Ελλάδα” των εκδόσεων Ανάβαση είναι ένα χρήσιμος οδηγός με θρυλικές διαδρομές βράχου και χειμερινής αναρρίχησης στις σημαντικότερες ορθοπλαγιές των ελληνικών βουνών που αποτυπώνει στιγμές δράσης, περιπέτειας και μαγείας.

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Τσεκούρι στην Γκαμήλα, η Μιχαηλίδη-Πλάκα Συκιάς στην Γκιώνα, το Μακρυνάρι στη Νεραϊδόραχη Χελμού, η Comici στον Όλυμπο: 58 θρυλικές διαδρομές βράχου και 30 χειμερινής αναρρίχησης στις σημαντικότερες ορθοπλαγιές των ελληνικών βουνών καταγράφονται για πρώτη φορά σε μια έκδοση 232 σελίδων που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ανάβαση, με συντελεστές τρεις από τους κορυφαίους Έλληνες ορειβάτες και εκπαιδευτές ορειβασίας-αναρρίχησης. Τα κείμενα υπογράφουν οι Γιώργος Βουτυρόπουλος και Χρήστος Μπελογιάννης, ενώ τα σκίτσα ο Αλέκος Ασημακόπουλος, ο οποίος σχεδίασε μοναδικά, βήμα βήμα, τις σχοινιές των διαδρομών. Ασπρόμαυρες φωτογραφίες αποτυπώνουν τη δύναμη της σχοινοσυντροφιάς, την ομορφιά και τη δυσκολία στα αλπικά της χώρας. Ένας χρήσιμος οδηγός για νέους και παλιούς αναρριχητές και σημαντική παρακαταθήκη για την ιστορία της ελληνικής ορειβασίας. anavasi.gr

58 θρυλικές διαδρομές βράχου και 30 χειμερινής αναρρίχησης για πρώτη φορά σε μια έκδοση-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή