Λονδίνο: Ο Hockney στο φως

Ο χώρος καλλιτεχνικού πειραματισμού Lightroom παρουσιάζει το οπτικοακουστικό project με τίτλο David Hockney: Bigger & Closer (not smaller & further away).

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια μουντή πόλη επιζητά διαρκώς το φως. Αυτό συμβαίνει και με το Λονδίνο, που αγαπάει οτιδήποτε έχει να κάνει με το φως και τις αποχρώσεις του. Την ίδια φιλοσοφία υπηρετεί το Lightroom, ο νέος χώρος οπτικοακουστικού πειραματισμού του King’s Cross, που εγκαινιάζεται στις 22/2 με ένα αφιέρωμα στον David Hockney. Το επικό σόου με τίτλο «David Hockney: Bigger & Closer (not smaller & further away)» περιλαμβάνει έργα γνωστά, άγνωστα αλλά και καινούργια, όπως πίνακες, κολάζ από πολαρόιντ, animation και συνθέσεις σε iPad. H προετοιμασία του διήρκεσε τρία χρόνια, ενώ η τεχνολογία λειτουργεί ως σύμμαχος του Hockney, βοηθώντας τον να παρουσιάσει τη δουλειά του σε μεγάλη κλίμακα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. lightroom.uk

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή