Εναλλακτική εμπειρία φιλοξενίας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
εναλλακτική-εμπειρία-φιλοξενίας-562304758

Εναλλακτική εμπειρία φιλοξενίας

Το Βυζαντινό αρχοντικό Kinsterna, ένας χώρος απόλυτης ηρεμίας, αυθεντικής φιλοξενίας, αδιαπραγμάτευτης ποιότητας και διακριτικής πολυτέλειας, ανοίγει τις πόρτες του από τις 22 Μαρτίου.

Στα 100 στρέμματα του αρχοντικού, μοιραζόμαστε μαζί σας τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που δημιουργεί ο συνδυασμός της φύσης και της παράδοσης. Με ρίζες στη βυζαντινή, οθωμανική και ενετική εποχή, στεφανωμένο από ελαιόδεντρα, αμπελώνες και εσπεριδοειδή, το συγκρότημα του Kinsterna Hotel ατενίζει το κάστρο της Μονεμβάσιας. Τα δωμάτια και οι σουίτες του αρχοντικού μάς προσκαλούν να κάνουμε το δικό μας ταξίδι προς την απόλυτη χαλάρωση χάρη στη διακριτική πολυτέλεια των χώρων, αλλά και στην ατμοσφαιρικότητα που συνεπάγεται η ιστορία του χώρου.

Βιωματικές δραστηριότητες και αγροτικές πρακτικές έχουν «μεταφυτευτεί» και ενσωματωθεί, αυτούσιες, στη λειτουργία του Kinsterna. Καλλιέργεια των αμπελώνων, τρύγος, παραγωγή ελαιόλαδου και απόσταξη τσίπουρου. Καθημερινό μάζεμα των κηπευτικών, για να ξεκινήσει τo ταξίδι τους προς τα μοναδικά πιάτα που γευόμαστε στα εστιατόρια του αρχοντικού. Αξιοποίηση των θεραπευτικών και αρωματικών βοτάνων του κτήματος, για παραγωγή σαπουνιών και άλλων καλλυντικών με στόχο την ευεξία που μπορεί να προσφέρει μία signature θεραπεία στο Kinsterna Spa, η οποία είναι βασισμένη σε φυσικά προϊόντα του κτήματος, και την απόλαυση των μεσογειακών αρωμάτων που μας μαγεύουν σε προσωπικό επίπεδο.

Εναλλακτική εμπειρία φιλοξενίας-1

Νέες εμπειρίες που αξίζει να δοκιμάσετε:

  • Γευσιγνωσία ελαιόλαδου
  • Μελισσοκομία στις κυψέλες του Kinsterna
  • Παρασκευή χειροποίητων κεριών από φυσικό κερί μέλισσας
  • Πρωινό κάτω από την αιωνόβια ελιά
  • Γαστρονομικά events

Πληροφορίες και κρατήσεις:

Kinsterna Hotel
Μονεμβάσια
Τ + 30 27320 66300, F + 30 27320 66116
E [email protected] , www.kinsternahotel.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή