Γιορτάστε την αγάπη στα ξενοδοχεία της Grecotel

Γιορτάστε την αγάπη στα ξενοδοχεία της Grecotel

2' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γιορτάστε τον Αγιο Βαλεντίνο με αποκλειστικές προσφορές στα ξενοδοχεία της φιλόξενης Grecotel και επιλέξτε το ρομαντικό πακέτο που σας ταιριάζει με διαμονή και ειδικό μενού για αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Grecotel Pallas Athena

Αθηνάς 65, Πλ.Κοτζιά, Αθήνα, Τ/210-32.50.900, www.grecotelpallasathena.com

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, δίπλα στο Δημαρχιακό Μέγαρο, σας υποδέχεται το Νέο Grecotel Pallas Athena, μία αίσθηση πολυτελούς downtown κατοικίας, με φωτεινές βεράντες και υπέροχες συλλογές από ιδιαίτερους designers. Επιλέξτε ένα από τα ιδιαίτερα δωμάτια διακοσμημένα από έργα avant garde καλλιτεχνών και απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο με θέα την φωτισμένη νεοκλασική πλατεία Κοτζιά.

>Από 160 ευρώ σε δίκλινο Graffiti Guestroom ανά διανυκτέρευση,για τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις. Στην τιμή περιλαμβάνεται: πρωινό, ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (για 2 άτομα, δεν περιλαμβάνονται τα ποτά), σοκολατάκια και αφρώδης οίνος καλοσωρίσματος στο δωμάτιο κατά την άφιξή σας, δωρεάν Wi-Fi

 

Vouliagmeni Suites

Πανός 8 & Χλόης, Βουλιαγμένη, Τ/210-89.64.901, www.vouliagmenisuites.com

Στο απόλυτο προάστιο της αθηναϊκής ελίτ, τη Βουλιαγμένη, σας καλωσορίζει το λαμπερό all-suite Vouliagmeni Suites, το οποίο υπόσχεται… μία ρομαντική βραδιά σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με θέα τα κρυστάλλινα νερά του Σαρωνικού.

>Από 149 ευρώ σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, θέα θάλασσα. Στην τιμή περιλαμβάνεται: πρωινό σε μπουφέ, ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (για 2 άτομα, δεν περιλαμβάνονται τα ποτά), early checkin, late checkout, κατόπιν ζήτησης και ύπαρξης διαθεσιμότητας, δωρεάν Wi-Fi

 

Larissa Imperial

Λεωφόρος Φαρσάλων 182, Λάρισα, Τ/2410-687.600, www.larissaimperial.com

Στην καρδιά της Θεσσαλίας σας υποδέχεται το ξενοδοχείο-κόσμημα της Λάρισας! Ιδανικό για σύντομες ρομαντικές αποδράσεις, το Larissa imperial θα σας συναρπάσει με το μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας και απλότητας, το εξαιρετικό service αλλά και τις γευστικές συνταγές του Imperial Restaurant. Μέσα σε μια καταπράσινη έκταση σας περιμένουν υπέροχα διακοσμημένα δωμάτια, σουίτες και μπάνγκαλοους. Χαλαρώστε με το ταίρι σας στο πολυτελές Imperial Health Spa με έκπτωση 30% σε μοναδικές θεραπείες αναζωογόνησης.

>Από 110 ευρώ σε Superior δίκλινο δωμάτιο. Στην τιμή περιλαμβάνεται: πρωινό, ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (για 2 άτομα, δεν περιλαμβάνονται τα ποτά), κρασί και φρούτα καλωσορίσματος στο δωμάτιο κατά την άφιξή σας, δωρεάν χρήση της εσωτερικής πισίνας, του χαμάμ, της σάουνας και του τζακούζι στο Imperial Health Spa, έκπτωση 30% στο Imperial Health Spa, δωρεάν πάρκινγκ και Wi-Fi

 

Astir*Egnatia Alexandroupolis

Πάρκο Εγνατία, Αλεξανδρούπολη, Τ/25510-38.000, www.astiregnatia.com

Δίπλα στη θάλασσα και το καταπράσινο πευκοδάσος του Πάρκου Εγνατία στη γοητευτική Αλεξανδρούπολη, σας καλωσορίζει το πολυτελές Mega Resort Astir*Egnatia Alexandroupolis. Επιλέξτε τα υπερσύγχρονα δωμάτια και σουίτες με τη μαγευτική θέα στη Σαμοθράκη και το απέραντο γαλάζιο, απολαύστε μοναδικές γεύσεις από το ειδικά διαμορφωμένο μενού που ετοιμάσαμε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και χαλαρώστε στο ατμοσφαιρικό Fitness Club, με επιρροές από την παραμυθένια Ανατολή.

>Από 129 ευρώ σε Egnatia Superior δίκλινο δωμάτιο, θέα θάλασσα. Στην τιμή περιλαμβάνεται: πρωινό, ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (για 2 άτομα, δεν περιλαμβάνονται τα ποτά), δωρεάν χρήση της εσωτερικής πισίνας, του τζακούζι και του Elixir Fitness Club, δωρεάν πάρκινγκ και Wi-Fi

 

 

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή