Στο Λονδίνο με τον Σρεκ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα νέο θεματικό πάρκο με τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2015 στο South Bank του Λονδίνου, πίσω από το περίφημο London Eye και κοντά στο Ενυδρείο και το London Dungeon – όλα τους της ίδιας ιδιοκτήτριας εταιρείας, της βρετανικής Merlin Entertainments. Πρόκειται για το έκτο θεματικό πάρκο με πρωταγωνιστή τον Σρεκ που δημιουργείται στον κόσμο και το οποίο θα γιορτάσει τα τέσσερα φιλμ κινούμενων σχεδίων όπου πρωταγωνιστεί το καλόκαρδο πράσινο τέρας, έχοντας κάνει συνολικές εισπράξεις της τάξεως των 3,5 δισ. δολαρίων παγκοσμίως.

Το νέο πάρκο, έκτασης 2.000 τετραγωνικών μέτρων περίπου, πρόκειται να αποτελέσει μια ολότελα νέα «εμπειρία» για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του, την οποία ετοιμάζει πυρετωδώς η ομάδα της εταιρείας παραγωγής των ταινιών του Σρεκ, DreamWorks. Στα σχέδια που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής περιλαμβάνεται μια διαδραστική περιπετειώδης βόλτα παρέα με τον Σρεκ, αλλά και η δημιουργία μιας αυλής, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν τον ίδιο και τους φανταστικούς φίλους του. Εκεί θα υπάρχουν, μεταξύ άλλων, και χαρακτήρες από άλλες ταινίες της DreamWorks, όπως η  «Μαδαγασκάρη», το «Kung Fu Panda» και το «Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας».

«Συνεργαστήκαμε με τη Merlin προκειμένου να δημιουργήσουμε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία του Σρεκ και του κόσμου του», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της DreamWorks Animation, Jeffrey Katzenberg, κατά την παρουσίαση του έργου, επισημαίνοντας συγχρόνως ότι το πάρκο αυτό θα παρουσιάσει κάτι ολότελα καινούργιο συγκριτικά με ό,τι υπάρχει μέχρι στιγμής αναφορικά με τον ήρωα, ενώ αναμένεται να αποτελέσει έναν νέο τύπο προορισμού για οικογένειες.

Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό… Σε άλλη συνέντευξή του στο US Fox Business Network, ο  Katzenberg ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει και πέμπτη ταινία, ένα πέμπτο κεφάλαιο στη ζωή του αγαπημένου Σρεκ. Απλώς μας αφήνουν να ξεκουραστούμε για λίγο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή