Πάσχα στα ξενοδοχεία της Grecotel

Πάσχα στα ξενοδοχεία της Grecotel

3' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εορταστικές προτάσεις απόδρασης, μοναδικές δραστηριότητες και προγράμματα για μικρούς και μεγάλους, μας προσκαλεί η Grecotel στα αγαπημένα ξενοδοχεία της αλυσίδας· από την Καλαμάτα και την Κυλλήνη ώς τη Θεσσαλία και από το Ρέθυμνο και την Κέρκυρα ώς την Αλεξανδρούπολη. Στα… ελκυστικά συν η δωρεάν διαμονή των παιδιών στο δωμάτιο, η έκπτωση στην τέταρτη και πέμπτη διανυκτέρευση και η επιπλέον έκπτωση (10%) για τα μέλη του Privilege Club.

Olympia Oasis, All Inclusive | Κυλλήνη

Ιδανική λύση για οικογένειες καθώς στην τιμή περιλαμβάνονται… τα πάντα! Ανάσταση θα κάνετε στο εκκλησάκι των Αγίων Ανάργυρων εντός του ξενοδοχείου, ενώ τη μέρα της Λαμπρής θα φιλευτείτε τσίπουρο δίπλα στις παραδοσιακές σούβλες. Οι μικροί μπόμπιρες θα απασχοληθούν στη Grecoland με ένα σωρό πασχαλινές δημιουργίες και πάρτυ που θα θυμούνται για καιρό.

>Από 104 ευρώ κατ' άτομο την ημέρα σε δίκλινο πλάγια με θέα θάλασσα. Ισχύει για 4 διανυκτερεύσεις. Τ/26230-64.400, www.olympiaoasis.com

Filoxenia | Καλαμάτα

Ανοιξιάτικη απόδραση μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα. Χαλαρώστε στην πισίνα και το Spa, όσο τα παιδιά σας θα απασχολούνται στον παιδότοπο. Την ημέρα του Πάσχα θα ψήνονται από το πρωί τα παραδοσιακά εδέσματα: κοκορέτσι, κοντοσούβλι και ασφαλώς ο οβελίας.

>Από 80 ευρώ με ημιδιατροφή κατ' άτομο την ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο. Ισχύει για 3 διανυκτερεύσεις. Τ/27210-23.166, www.filoxeniakalamata.com

Eva Palace | Κέρκυρα

Ο κατανυκτικός Επιτάφιος, η πρώτη Ανάσταση με τα κανάτια στο Λιστόν, η λαμπρή Ανάσταση με τις φιλαρμονικές…. Το Πάσχα στην Κέρκυρα μοιάζει με παραμύθι. Επιλέξτε ανάμεσα στα πολυτελή δωμάτια ή τα κερκυραϊκά σπιτάκια κάτω από τα αιωνόβια πεύκα, με την πιο συγκλονιστική θέα του νησιού.

>Από 73 ευρώ κατ’άτομο την ημέρα με πρωϊνό, σε Panoramic δίκλινο θέα θάλασσα. Τ/26610-90.003, www.evapalace.com

Creta Palace, | Ρέθυμνο

Το κρητικό παλάτι της Grecotel φέρει τη σφραγίδα των φιλόξενων ανθρώπων του. Πολυτελή δωμάτια, οικογενειακά μπανγκαλόου, θαλασσινές σουίτες, εντυπωσιακά εστιατόρια και πολυτελές Elixir Beauty Spa. Εδώ το παιδί είναι βασιλιάς. Στη διάθεσή σας και ένα ολόκληρο χωριό με καφενείο, εκκλησία, παραδοσιακό ρακάδικο και μαγαζιά. Τη Μεγάλη Παρασκευή ακολουθείστε τον Επιτάφιο στην εκκλησία εντός του ξενοδοχείου και το Μεγάλο Σάββατο «δεύτε λάβετε φως» κάτω από φαντασμαγορικά βεγγαλικά.

>Από 80 ευρώ με ημιδιατροφή το άτομο την ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα. Τ/28310-55.181, www.cretapalace.com

Club Marine Palace, All Inclusive | Πάνορμο Ρεθύμνου

Εξωτικές πισίνες με σιντριβάνια, οικογενειακά δωμάτια, bungalow σουίτες μέσα σε λουλουδόκηπους και απίθανο Elixir Thalassospa για στιγμές χαλάρωσης συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για ένα αξέχαστο Πάσχα στη Κρήτη.

>Από 84 ευρώ all inclusive το άτομο την ημέρα, σε δίκλινο πλάγια με θέα στη θάλασσα. Τ/28340-51.619, www.clubmarinepalace.com

Plaza Spa Apartments | Ρέθυμνο

Επιλέξτε ανάμεσα στα πολυτελή δωμάτια και τα Studio, όλα με ξεχωριστή διακόσμηση, θέα στη θάλασσα και πλήρη εξοπλισμό για άνετη διαμονή. Τη Μεγάλη Παρασκευή ακολουθήστε την περιφορά του επιταφίου της Μικρής Παναγίας στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης και ζήστε την Ανάσταση στα μοναστήρια του Αρσανίου, του Αρκαδίου ή της Αγίας Ειρήνης. Οσο για τη φιλοξενεία σας στα Plaza Spa Apartments, μέσα σε άλλα, θα απολαύσετε τοπικά καλούδια, όλα από την παραδοσιακή φάρμα Αgreco.

>Από 43 ευρώ το άτομο την ημέρα σε studio με πρωϊνό. Τ/28310-51.505,

www.plazaspaapartments.com

Astir * Egnatia Alexandroupolis

Δίπλα στη θάλασσα, μέσα στο καταπράσινο πευκοδάσος και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης, αναζωογονηθείτε στην κλειστή πισίνα, το χαμάμ ή το Jacuzzi του Elixir Fitness Club, όσο οι μικροί θα διασκεδάζουν στο mini-club. Κάντε Ανάσταση στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής και ανήμερα του Πάσχα πιείτε το τσίπουρό σας δίπλα στις παραδοσιακές σούβλες στους κήπους του ξενοδοχείου.

>Από 70 ευρώ με ημιδιατροφή το άτομο την ημέρα σε Superior Δίκλινο. Ισχύει για για 3 διανυκτερεύσεις. Τ/25510-38.000, www.astiregnatia.com

Larissa Imperial

Μέσα σε μια καταπράσινη έκταση, υπέροχα διακοσμημένα δωμάτια, σουίτες και μπάνγκαλοους δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για το αυθεντικό ελληνικό Πάσχα. Τη μέρα της Λαμπρής χαρείτε την ανοιξιάτικη φύση και κεραστείτε δίπλα στις παραδοσιακές σούβλες. Θα σύρετε το χορό με τους Σαρακατσαναίους και θα φιλευτείτε τσίπουρο στα καφενεία του Τυρνάβου, της Ελασσόνας και της Αγιάς.

>Από 60 ευρώ με ημιδιατροφή το άτομο την ημέρα σε δίκλινο Bungalow. Ισχύει για 2 διανυκτερεύσεις. Τ/2410-687.600, www.larissaimperial.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή