Κυκλαδίτικη φιλοξενία με υψηλή αισθητική

Κυκλαδίτικη φιλοξενία με υψηλή αισθητική

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Syros Inn είναι μια καλή αφορμή για να επισκεφτείτε το γραφικό κυκλαδονήσι.

Θα σας καλωσορίσουν με ένα μπουκάλι εξαιρετικό ελληνικό κρασί και θα σας προσφέρουν πλούσιο πρωινό με σπιτικά προϊόντα την ώρα που εσείς θα επιλέξετε. Το Syros Inn βρίσκεται στον μαγευτικό Γαλησσά της Σύρου και αποτελείται από 17 δίκλινα, τρίκλινα, αλλά και δίχωρα apartments ή studios για 4-5 άτομα, με εξοπλισμένη κουζίνα και σκεύη. Ολα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο, δικό τους λουτρό με στεγνωτήρα μαλλιών και μπαλκόνι με σαλονάκι.

Στη δε καλά προστατευμένη από τους αέρηδες βεράντα του συγκροτήματος, θα απολαύσετε -εκτός από το πρωινό- καφέ με συριανό λουκουμάκι, χυμούς, αναψυκτικά, γιαούρτι με μέλι ή ποτό, κρασί, ούζο και 7 διαφορετικές μπίρες με τη συνοδεία σνακ, κλαμπ σάντουιτς, ποικιλίες τυριών και ντόπιων αλλαντικών. Το bar λειτουργεί από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Το συγκρότημα διαθέτει επίσης άνετο parking και δωρεάν ασύρματο Ιντερνετ σε όλους τους χώρους του. Και μια ενδιαφέρουσα προσφορά: Για όσους επισκέπτες μείνουν μία εβδομάδα στο Syros Inn, δώρο μία ολοήμερη εκδρομή στη Μύκονο. Ρωτήστε ακόμη για τις εποχιακές προσφορές και τα ειδικά πακέτα για μεγάλες παρέες ή γκρουπ σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

> Τ/22810-45.065, www.syrosinn.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή