Navarino Challenge, χρόνος δεύτερος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια γιορτή του αθλητισμού για καλό σκοπό στη Μεσσηνία.

Με διαδρομές για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, των 5, 12 και 21,1 χιλιομέτρων τρεξίματος ή δυναμικού βάδην, το αθλητικό τριήμερο Navarino Challenge στέλνει και φέτος το μήνυμα καταπολέμησης της παιδικής παχυσαρκίας μέσω της μεσογειακής διατροφής και της άσκησης, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να χαρούν τη φιλοξενία στην Costa Navarino και να απολαύσουν με τον πιο άμεσο και συναρπαστικό τρόπο τη φύση της Μεσσηνίας.

Πρεσβευτής της διοργάνωσης θα είναι και φέτος ο κορυφαίος Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Dean Karnazes, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα τάε κβον ντο από τον δύο φορές Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη και προθέρμανση με τη γυμνάστρια pilates Μάντη Περσάκη.

Οσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σε αυτήν τη γιορτή του αθλητισμού και του ευ ζην μπορούν να δηλώσουν ήδη συμμετοχή στην επίσημη σελίδα http://navarinochallenge.com/registration_form.php, καθώς και να ζητήσουν πακέτα διαμονής σε προσιτές τιμές από το The Travel Company, Τ/+30 215 5608282.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή