Ενα resort σαν σκηνικό

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Caramel Boutique, το νέο απόκτημα του Ομίλου Grecotel στο Ρέθυμνο.

Ως «το πιο exclusive ξενοδοχείο της Ελλάδας» συστήνεται το ολοκαίνουργιο Caramel Boutique Resort του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, που μόλις άνοιξε «στην καρδιά της κρητικής Ριβιέρας», λίγα λεπτά δρόμος από τη βενετσιάνικη καστροπολιτεία του Ρεθύμνου.

Πάνω σε αμμουδιά απέραντη, με βεράντες, ρομαντικές γωνιές και εξωτικούς κήπους πλάι στη θάλασσα, με δραματικό φωτισμό σε χρώματα που εναλλάσσονται στην πισίνα, ξύλινα deck και σαλόνια ηλιοθεραπείας με ιδιαίτερα εξωτικά έπιπλα σε σχήμα φύλλων, ιδιωτικά Gazebo με ολοήμερο service, το Caramel «συνδυάζει την ανάλαφρη ατμόσφαιρα ενός ελληνικού νησιού με την εκλεπτυσμένη φιλοξενία και το εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών ενός σύγχρονου boutique resort».

Το γεγονός δε ότι καμαρώνει για την εκκεντρική του πολυτέλεια μας κινεί την περιέργεια να το δούμε από κοντά. Για πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα caramel.grecotel.com ή τηλεφωνήστε στο 28310-71.803.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή