Μουσικές του Αυγούστου

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις μελωδικές «στάσεις» στο συναυλιακό πρόγραμμα των νησιών.

Σε όποιο νησί κι αν είστε αυτή την εβδομάδα, κάποια μουσική ή άλλη πολιτιστική εκδήλωση θα πετύχετε – κορύφωση θερινής σεζόν γαρ. Ειδική μνεία αξίζει, όπως κάθε χρόνο, το Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής των Κυκλάδων στο εκπληκτικό θέατρο «Απόλλων» της Ερμούπολης, όπου την Τρίτη και την Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει «Opera Mix» από αγαπημένες άριες, την Τετάρτη κλασικά γαλλικά τραγούδια, το Σάββατο «διαμάντια» μουσικής δωματίου κ.λπ. (Λεπτομέρειες: www.festivalcyclades.com)

Επίσης, στη Σάμο και στο Αρχαίο Θέατρο του λιμανιού του Πυθαγορείου συνεχίζεται ο μουσικός «γύρος του κόσμου σε επτά ημέρες» μέσα από το ετήσιο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών: αύριο εμφανίζεται το αυστρογερμανικό σύνολο τζαζ Mulo Francel & Friends, την Τρίτη ο πιανίστας David Gazarov και την Τετάρτη, 13/8, η Στέλλα Ντουφεξή με τραγουδιστές από το εργαστήρι όπερας της Κρατικής Οπερας της Βαυαρίας. Επιμένοντας… λυρικά, σημειώνουμε και τη συναυλία της υψιφώνου Σόνιας Θεοδωρίδου στο Θέατρο Κάτω Χώρας της Σερίφου την επόμενη Κυριακή, με αγαπημένα τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου και Πλέσσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή