Διακοπές τριών γενεών

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας στους έξι Βρετανούς πήγε διακοπές με όλη του την οικογένεια τον τελευταίο χρόνο.

Περισσότεροι από 12,5 εκατομμύρια άνθρωποι στη Βρετανία επέλεξαν να ταξιδέψουν… οικογενειακώς. Και δεν εννοούμε μονάχα τους γονείς με τα παιδιά τους, όπως είναι λογικό, αλλά γονείς, παιδιά και παππούδες! Τρεις γενιές δηλαδή σε κοινές διακοπές.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Sainsbury’s Travel Insurance, που δημοσίευσε η εφημερίδα Daily Telegraph, πρόκειται για ποσοστό της τάξης του 18% των Βρετανών ταξιδιωτών, οι οποίοι δήλωσαν πως προχώρησαν σε αυτή την επιλογή για να έχουν λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά τους, καθώς στην καθημερινότητά τους δεν βλέπονται αρκετά είτε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων είτε επειδή μένουν μακριά. Συγχρόνως, ουκ ολίγοι επισήμαναν ότι οι διακοπές αυτές ήταν πιο ευχάριστες αλλά και πιο ξεκούραστες.

Σε κάθε περίπτωση, άλλωστε, οι παππούδες είναι χρήσιμοι για να κρατούν τα παιδιά τα βράδια! Ασφαλώς υπάρχουν και αυτοί που ταξίδεψαν μαζί για να γιορτάσουν κάποια σημαντική οικογενειακή στιγμή, όπως γενέθλια, επέτειος ή γάμος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή