Ποδηλατάδα, όπως παλιά

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Tweed Run έρχεται για πρώτη φορά στις Σπέτσες.

Aκόμη μία ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση προσθέτουν στο πρόγραμμά τους οι όμορφες Σπέτσες, μετά το ράλι με ξύλινα καΐκια και τον διάσημο πλέον ημιμαραθώνιό τους (10-12 Οκτωβρίου, spetsesmarathon.com), που έχουν γίνει αμφότερα θεσμοί. Η ποδηλατάδα με τουίντ κατάγεται (φυσικά) από την Αγγλία, μετρά έξι έτη επιτυχημένων διοργανώσεων σε διάφορες πόλεις, πρεσβεύει αξίες του παλιού καλού καιρού, όπως την προσεγμένη εμφάνιση και τους καλούς τρόπους, και διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε ένα από τα ιστορικότερα και πιο κοσμοπολίτικα νησιά μας.

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να σεβαστούν το πνεύμα του αγώνα, φορώντας τα… καλά τους (vintage παντελόνια, σακάκια, μάλλινα πουλόβερ, παλτό, φούστες ποδηλασίας και κάπες για τις γυναίκες, αξεσουάρ όπως παπιγιόν, φουλάρια, γραβάτες, τιράντες και τραγιάσκες για τους άντρες), και, στην περίπτωση που δεν έχουν ποδήλατο εποχής στην κατοχή τους, να διακοσμήσουν αυτό που έχουν! Τόσο το ενδυματολογικό σύνολο όσο και το καλύτερο ποδήλατο θα βραβευτούν. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 1-2 Νοεμβρίου και διοργανώνεται από το Posidonion Grand Hotel, που κλείνει φέτος 100 χρόνια ζωής.

> www.poseidonion.com/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή