Ο Μποτρίνι στην κουζίνα του Epirus Palace

Ο Μποτρίνι στην κουζίνα του Epirus Palace

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πολυτελές ξενοδοχείο των Ιωαννίνων ανανεώνεται.

Από τη μία καλωσόρισε τον βραβευμένο με αστέρι Μισελέν σεφ Εκτορα Μποτρίνι και από την άλλη εγκαινίασε το μπαρ-εστιατόριο «I Cappuccini». Οι πόρτες του θα είναι ανοιχτές όχι μόνο για τους ενοίκους του ξενοδοχείου, αλλά και για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Ιωαννίνων και της γύρω περιοχής.

Ο  Μποτρίνι δημιουργεί γεύσεις βασιζόμενος κυρίως στα  τοπικά προϊόντα, «πειράζει» παραδοσιακές συνταγές και παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για τη μοντέρνα ηπειρώτικη κουζίνα, ενώ το νέο «I Cappuccini» είναι ένας καινούργιος εντυπωσιακός χώρος με ένα μεγάλο τραπέζι 40 θέσεων στο κέντρο της αίθουσας, δύο ενεργειακά τζάκια και ένα ατμοσφαιρικό μπαρ με πλούσια λίστα από κρασιά, αποστάγματα και ποτά – και μενού που υπογράφει επίσης ο βραβευμένος σεφ.

Το πεντάστερο Epirus Palace με τα 200 δωμάτια και σουίτες συμβάλλει με τη σειρά του στην καθιέρωση της πρωτεύουσας της Ηπείρου ως ένας από τους ελκυστικότερους χειμερινούς (και όχι μόνο) προορισμούς της Ελλάδας.

> Τ/26510-93.555, www.epiruspalace.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή