Στις 29 Μαϊου ανοίγει το One World Observatory

Στις 29 Μαϊου ανοίγει το One World Observatory

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

…και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Μανχάταν.

Ευρισκόμενο στην κορυφή του ψηλότερου κτιρίου του δυτικού ημισφαιρίου -στους ορόφους 100, 101 και 102 του One World Trade Center- το One World Observatory θα προσφέρει την πιο συγκλονιστική θέα στη Νέα Υόρκη από ύψος 381 μ., φιλοδοξώντας να αποτελέσει άλλον ένα λόγο για να επισκεφτούμε τη συγκλονιστική αμερικανική μητρόπολη.

Το νέο αξιοθέατο του «Μεγάλου Μήλου» θα ανοίξει τις πόρτες του στις 29 Μαΐου και οι επισκέπτες του θα φτάνουν στην κορυφή με ανελκυστήρα μέσα σε μόλις ένα λεπτό.

Εκεί πάνω, η Νέα Υόρκη θα ζωντανεύει μπροστά τους σε τρεις διαστάσεις, πραγματικά και εικονικά, με θεάματα που θα δείχνουν την ανάπτυξη της πόλης από τον 17ο αιώνα μέχρι τη σημερινή της εικόνα (εμβληματικά κτίρια, μνημεία, γειτονιές και δρόμοι).

Στον 101ο όροφο θα υπάρχουν επίσης καφέ και εστιατόρια, ενώ στον 102ο όροφο θα υπάρχει αίθουσα για εκδηλώσεις έως 300 ατόμων με catering.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή