Air France: Νέες καμπίνες στις πτήσεις μεσαίων αποστάσεων

Air France: Νέες καμπίνες στις πτήσεις μεσαίων αποστάσεων

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Air France ρώτησε το κοινό (επιβάτες και επαγγελματίες με επιρροή στον τομέα των ταξιδιών), επεξεργάστηκε 10.000 διαφορετικές απόψεις και έπραξε τα δέοντα: επένδυσε 50 εκατ. ευρώ για να ανανεώσει τις καμπίνες των αεροσκαφών της που εκτελούν πτήσεις μεσαίων αποστάσεων (πάνω από δύο ώρες δηλαδή). Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: 24 αεροσκάφη Airbus A319 μέσα στο 2015 και 25 Airbus A320 το 2016 θα εξοπλιστούν με 7.800 νέες θέσεις με δερμάτινα καθίσματα για τους επιβάτες της οικονομικής και της διακεκριμένης θέσης, οι οποίοι θα απολαμβάνουν επίσης ζεστά γεύματα.

Η Air France έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στους πελάτες της που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, καθώς αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 30% του συνόλου των επιβατών της εταιρείας. Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε τον νέο ναύλο «Economy Flex», ο οποίος περιλαμβάνει πολλά αποκλειστικά προνόμια όπως: Τη δυνατότητα τροποποίησης των εισιτηρίων χωρίς χρέωση στην ίδια κατηγορία κράτησης. / Τη δωρεάν μεταφορά μιας αποσκευής βάρους 23 κιλών, μιας χειραποσκευής και ενός αξεσουάρ (φορητός υπολογιστής, φωτογραφική μηχανή) με ανώτατο βάρος τα 12 κιλά. / Πρόσβαση στο SkyPriority, που εξασφαλίζει γρήγορη εξυπηρέτηση στο αεροδρόμιο. / Εγγυημένη θέση στο μπροστινό μέρος της καμπίνας οικονομικής θέσης. / Κέρδος 200% σε μίλια για τους κατόχους του προγράμματος τακτικών επιβατών Flying Blue.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή