5 Νέα Art Hotels στα Small Luxury Hotels of the World

5 Νέα Art Hotels στα Small Luxury Hotels of the World

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα δύο από αυτά είναι ελληνικά.

Πέντε εντυπωσιακά νέα ευρωπαϊκά ξενοδοχεία καλωσόρισαν στο πολυτελές χαρτοφυλάκιό τους τα Small Luxury Hotels of the World (SLH), δύο εκ των οποίων είναι ελληνικά και βρίσκονται στην Ιο και την Κρήτη (Σίσι Λασιθίου). Το Agalia Luxury Suites της Ιου διαθέτει 14 σουίτες με κρεμαστά κρεβάτια, τρεις ιδιωτικές πισίνες και μία κοινόχρηστη, μοναδική θέα στη θάλασσα, στο λιμάνι και στη Χώρα, ενώ διοργανώνει γιόγκα και διαλογισμό κατά το ηλιοβασίλεμα. Οι σουίτες με ιδιωτική πισίνα είναι διαθέσιμες από 198 ευρώ (www.agaliahotel.com).

Το δε Castello Boutique Resort & Spa στο παραθαλάσσιο Σίσι συνδυάζει την κρητική αρχιτεκτονική με το urban design, απευθύνεται αποκλειστικά σε ενηλίκους, διαθέτει δωμάτια με και χωρίς ιδιωτική πισίνα ή υπαίθριο τζακούζι, ενώ όλα τους έχουν ευρύχωρα ιδιωτικά μπαλκόνια και μπάνια με καμπίνες ντους. Το μενού της χαλάρωσης στο Callista Spa περιλαμβάνει μια πλειάδα θεραπειών εμπνευσμένων από τη φύση καθώς και μασάζ σε κρεβάτι Zero1, που δημιουργεί ελαφριά αίσθηση κυμάτων κάθε 30 δευτερόλεπτα. Οι Junior Suites κοστίζουν από 338 ευρώ τη βραδιά (www.castellohotels.com).

Τα άλλα τρία ξενοδοχεία που «έγιναν» Small Luxury Hotels of the World είναι το Romeo Hotel στη Νάπολη της Ιταλίας (www.romeohotel.it) και το Castello di Vicarello στην Τοσκάνη (www.castellodivicarello.eu), καθώς και το Domaine des Etangs, που βρίσκεται στο παραμυθένιο Massignac της Γαλλίας (www.domainedesetangs.com).

Απίθανα ξενοδοχεία για να ονειρευόμαστε…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή