Διάκριση για το ΤΗΕ ΜΕΤ Hotel από την Expedia

Διάκριση για το ΤΗΕ ΜΕΤ Hotel από την Expedia

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Expedia, μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες παγκοσμίως, απένειμε στο ξενοδοχείο THE MET του Ομίλου Χανδρή το βραβείο Expedia Insiders’ Select 2015. Πρόκειται για ένα ετήσιο βραβείο το οποίο παρέχει αναγνώριση στα καλύτερα ξενοδοχεία, όπως τα επέλεξαν οι πελάτες της Expedia με βάση τις εμπειρίες τους.

Σύμφωνα με περισσότερα από δύο εκατομμύρια σχόλια χρηστών λοιπόν, το ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ήταν μία από τις δύο ελληνικές μονάδες που κατέκτησαν το σχετικό βραβείο. Γιατί ξεχώρισε το ΤΗΕ ΜΕΤ;

Για την παροχή πολύ καλών υπηρεσιών, την καταπληκτική εμπειρία του πελάτη και την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, όπως επισημάνθηκε στα περισσότερα θετικά σχόλια για το ξενοδοχείο με τα 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, τις 13 αίθουσες συνεδριάσεων, τα γκουρμέ εστιατόρια, τα ατμοσφαιρικά μπαρ, το εξαιρετικό spa και τις πισίνες. 

> www.chandris.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή