Η KLM πετά με Boeing 787 Dreamliner

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η KLM θα πραγματοποιήσει τρεις ξεχωριστές πτήσεις για να καλωσορίσει το νέο αεροσκάφος της.

Θέλετε να ταξιδέψετε πρώτοι με το νέο Dreamliner; Μέσω της σελίδας www.klm.com/787dreamliner μπορείτε να κάνετε κράτηση των ειδικών εισιτηρίων στα 149 ευρώ για τις τρεις πτήσεις καλωσορίσματος, οι οποίες θα ξεκινήσουν από το αεροδρόμιο Schiphol του Αμστερνταμ και θα επιστρέψουν σε αυτό έπειτα από μία ώρα.

Οι συγκεκριμένες πτήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο αεροσκάφος. Οι επιβάτες θα ενημερωθούν για τα νέα χαρακτηριστικά του, όπως τα καθίσματα και ο φωτισμός. Οι τεχνολογικές καινοτομίες, το νέο εσωτερικό και τα καινούργια γεύματα πρόκειται να προσφέρουν μια νέα εμπειρία.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχει κέρασμα από τον Ολλανδό σεφ Jacob Jan Boerma, ο οποίος πρόκειται να… μαγειρεύει για έναν ολόκληρο χρόνο για τους επιβάτες της Business Class στις πτήσεις που θα αναχωρούν από το Αμστερνταμ.

Το Boeing Dreamliner 787 θα είναι το πρώτο από τα συνολικά 21 αεροσκάφη που η KLM σχεδιάζει να εντάξει στο στόλο της από τα τέλη του τρέχοντος έτους. Σε κάθε Dreamliner θα δοθεί ένα χαρακτηριστικό όνομα από ένα διαφορετικό λουλούδι, ίσως το πιο χαρακτηριστικό εξαγώγιμο προϊόν της Ολλανδίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή