Ρεβεγιόν στο Radisson Blu Park

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον 8o όροφο του ξενοδοχείου της λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο κέντρο της Αθήνας, μπορείτε να ταξιδέψετε στα… άστρα φέτος τα Χριστούγεννα, απολαμβάνοντας τις γευστικές δημιουργίες του Executive Chef Γιάννη Λιόκα.

Το χριστουγεννιάτικο μενού περιλαμβάνει, πλην των άλλων, βελουτέ κολοκύθας με καραμελωμένα κάστανα, καπνιστό μπέικον και άρωμα τρούφας, και ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι, καραβίδα σοτέ και σάλτσα από το χυμό της (78 ευρώ το άτομο), ενώ για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το περιβάλλον θα είναι κατάτι πιο εντυπωσιακό, καθώς από την κορυφή του ξενοδοχείου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε όλα τα πυροτεχνήματα που θα εκτοξευθούν κατά την είσοδο του νέου έτους.

Για εκείνο το βράδυ οι επιλογές που έχετε είναι είτε το πλούσιο μενού του εστιατορίου «St’ Astra» (130 ευρώ το άτομο) είτε το διαφοροποιημένο μενού 6 πιάτων του εστιατορίου «Gallo Nero» συνοδεία των μουσικών επιλογών εκλεκτού DJ (80 ευρώ το άτομο). Στο ίδιο εστιατόριο ανήμερα και των δύο εορτών θα σερβιριστεί ένα λαχταριστό brunch (55 ευρώ τα Χριστούγεννα και 60 ευρώ την Πρωτοχρονιά), ενώ το πρώτο πρωινό του χρόνου μπορείτε να το απολαύσετε με 30 ευρώ το άτομο. Κάντε την κράτησή σας για τα ρεβεγιόν και μείνετε σ’ ένα από τα δωμάτια του ανανεωμένου ξενοδοχείου με ειδική τιμή διανυκτέρευσης 70 ευρώ.

> Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, Τ/210-88.94.500 www.radissonblu.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή