ΤΑΞΙΔΙΑ

Προσφορά αγάπης από τη Grecotel

prosfora-agapis-apo-ti-grecotel-2116866

Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, στα πλαίσια των εορτών και του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προσέφερε το μεσημεριανό φαγητό σε 5 Γηροκομεία-Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας και κλινοσκεπάσματα στο κοινωφελές μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “Άσυλο Ανιάτων”.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena ετοίμασε ειδικά για την περίσταση το γεύμα για τους ηλικιωμένους της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου, του Μερόπειου Ιδρύματος, του Σπιτιού της Έλις, της Στέγης Γερόντων του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Παγκρατίου, του Γηροκομείου του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Παγκρατίου.  Προσωπικό της Grecotel Hotel & Resorts αντάλλαξε ευχές με τους ηλικιωμένους εν όψει των εορτών και η επίσκεψη τους ήταν μια ευχάριστη έκπληξη χαράς, που έτυχε συγκινητικής αποδοχής από τους φιλοξενουμένους των μονάδων.

Παράλληλα, ο Όμιλος προσέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας & λάδι καθώς επίσης και κλινοσκεπάσματα στο Άσυλο Ανιάτων, υποστηρίζοντας το τεράστιο έργο που επιτελεί, περιθάλψεως και υποστήριξης χρονίως πασχόντων.

Ο κ.Ιωάννης Τσίχλης, Διευθυντής Μάρκετινγκ των Grecotel Hotels & Resorts, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “η χαρά και η ανακούφιση των ευπαθών ομάδων που υποστηρίζουμε αποτελεί για όλους εμάς τους εργαζομένους του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel το καλύτερο δώρο. Συνδράμοντας και εμείς με τα προγράμματα κοινωνικής μέριμνας βοηθάμε στη διατήρηση της κοινωνικής αλυσίδας στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε”.