Το Tourismart κοντά στον ξενοδόχο

Το Tourismart κοντά στον ξενοδόχο

2' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Tourismart, μια καινοτόμος Internet of Τhings εφαρμογή, αναδείχτηκε νικήτρια λύση στο διαγωνισμό “Business IT Excellence” που διοργανώθηκε από την COSMOTE και αποτελεί μία επιχειρηματική λύση που επιτρέπει στους ξενοδόχους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω των smartphones των επισκεπτών τους  ή ακόμη των Android TV των δωματίων τους. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές και παρέχεται από την COSMOTE  σε συνεργασία με την εταιρεία SimpleApps.

Μεταξύ άλλων, προσφέρει δυνατότητες για room service, κρατήσεις στο εστιατόριο ή σε άλλες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, αλλά και για προβολή διαθέσιμων προσφορών, αποστολή προσωπικών αιτημάτων, πρόσβαση σε τοπικό τουριστικό οδηγό κ.ά.

Η διαχείριση των αιτημάτων πραγματοποιείται από το προσωπικό του ξενοδοχείου μέσω tablet ώστε να ικανοποιείται ο πελάτης γρήγορα και αποτελεσματικά.

Με αυτόν τον τρόπο τα ξενοδοχεία προβάλουν τις εγκαταστάσεις τους με διαδραστικό τρόπο και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε αυτές ώστε να παρέχουν υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση. Ετσι, μπορούν να  κερδίσουν την αφοσίωση των πελατών- επισκεπτών τους, ενώ έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα έσοδα τους.

Ειδικότερα με το Tourismart το προσωπικό του ξενοδοχείου αποκτά Real time επικοινωνία με τους επισκέπτες του, δίνοντας τους πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες οποιαδήποτε στιγμή με σκοπό να εξυπηρετήσει πιο στοχευμένα τα αιτήματα τους. Επίσης το προσωπικό αποκτά πρόσβαση στο Σύστημα διαχείρισης αιτημάτων ώστε να μπορεί να επεξεργάζεται μέσω ενός tablet τα αιτημάτων των πελατών, τις παραγγελίες, τις κρατήσεις, να παρακολουθεί τις εσωτερικές διαδικασίες και να ενημερώνεται για οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει. 

Δίνοντας πρόσβαση μέσω της ίδιας πλατφόρμας και στους επισκέπτες- πελάτες του ξενοδοχείου καταγράφεται το Προφίλ των επισκεπτών και το προσωπικό του ξενοδοχείου αποκτά πρόσβαση σε στοιχεία αναφορικά με τις επιθυμίες τους, τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν ακόμη και που και με ποιον τρόπο ξοδεύουν τα χρήματα τους. Με αυτόν τον τρόπο το προσωπικό κατανοεί τις ανάγκες των πελατών πριν ακόμη τους δημιουργηθεί η επιθυμία.

Το Tourismart επιπλέον, κάνει τη ζωή του ξενοδόχου ακόμη πιο εύκολη και αποτελεσματική δίνοντας του πρόσβαση στο Reputation Management, ώστε να παρακολουθεί τις εντυπώσεις/ κριτικές των επισκεπτών κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο ξενοδοχείο. Ετσι, προλαμβάνει δυσάρεστες καταστάσεις και αυξάνει το δείκτη ικανοποίησης του εκάστοτε επισκέπτη. Με την εφαρμογή το προσωπικό του ξενοδοχείου έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει και να αποστείλει ειδοποιήσεις στους επισκέπτες μέσω των smartphone ή smartwatch των επισκεπτών για οποιοδήποτε νέο συμβαίνει στο ξενοδοχείο όπως: εκπτώσεις, δραστηριότητες, events, ενώ μέσω της εγκατάστασης beacon μπορούν να σταλούν αυτόματα μηνύματα με βάση την ακριβή θέση του επισκέπτη στο χώρο δημιουργώντας έτσι μια μοναδική εμπειρία ξενοδοχειακής διαμονής.  Τέλος, το προσωπικό έχει τη δυνατότητα να επιλεγεί πέρα από τον προ-εγκατεστημένο σχεδιασμό της εφαρμογής έναν πιο customized περιβάλλον τροποποιώντας το εικαστικό με χρώματα και εικόνες που ταιριάζουν στο ύφος και την ταυτότητα  του ξενοδοχείου.

H COSMOTE συμβάλλει έμπρακτα στην προώθηση καινοτόμων λύσεων δίνοντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει νέες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή