Πάσχα στην Κέρκυρα στο 5* ξενοδοχείο Marbella Corfu

Πάσχα στην Κέρκυρα στο 5* ξενοδοχείο Marbella Corfu

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ξενοδοχείο MarBella Corfu βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Περιστερών, 17 νότιο δυτικά της πόλης της Κέρκυρας.

Με την ολοκλήρωση της ολικής ανακαίνισης που ξεκίνησε το 2012 το MarBella Corfu ανοίγει τις πόρτες του και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα παραδοσιακό Ελληνικό Πάσχα τόσο κοντά όσο και μακριά από την πόλη. Στο δυναμικό έχουν προστεθεί πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική πισίνα καθώς κι ένας ολοκαίνουργιος πολύ χώρος αθλητικών δραστηριοτήτων (γυμναστήριο, yoga, aerial yoga).

Τα πακέτα και οι προσφορές για το Πάσχα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όλους εσάς που θέλετε να συνδυάσετε την πολυτέλεια με την παράδοση.

Εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο εκκλησάκι της «Αγίας Αικατερίνης», θα πραγματοποιηθεί η Θεία λειτουργία της Αναστάσεως όπου θα προσφερθούν λαμπάδες και στην συνέχεια θα ακολουθήσει το τσούγκρισμα των αυγών στο κεντρικό εστιατόριο όπου θα σερβιριστεί το Αναστάσιμο Δείπνο συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Την Κυριακή του Πάσχα, από νωρίς το πρωί θα ξεκινήσουν οι ετοιμασίες για το Πασχαλινό γεύμα στον χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου. Κατά τη διάρκεια του σουβλίσματος του οβελία εσείς θα μπορείτε να απολαύσετε τους εκλεκτούς μεζέδες μας παρέα με ουζάκι και κρασί ενώ χορευτικά συγκροτήματα του τόπου θα σας μεταφέρουν την εορταστική διάθεση πριν από το Πασχαλινό Γεύμα. Περισσότερο ελληνικό γλέντι κατά τη διάρκεια του γεύματος με ζωντανή ορχήστρα.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει μία διανυκτέρευση δωρεάν για αυτούς που θα επιλέξουν να μείνουν 5 νύχτες. Δωρεάν διαμονή για παιδιά έως 11 ετών στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς αλλά και για τις εκδηλώσεις (δείπνο Μ. Σαββάτου και γεύμα Κυριακής του Πάσχα) έκπτωση 50% για παιδιά έως 11ετών.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου MarBella Corfu για περισσότερες πληροφορίες www.marbella.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή