Εξωτικές αποδράσεις

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν οι υπόλοιποι θα επιστρέφουν από τις διακοπές, εσείς ετοιμάστε βαλίτσα για να γυρίσετε τον κόσμο. Τα σύγχρονα αεροσκάφη της Qatar Airways θα σας μεταφέρουν σε παραδεισένιους προορισμούς. Με τρεις καθημερινές πτήσεις για Ντόχα, βολικές ανταποκρίσεις και μοναδικές προσφορές, εσείς μένει απλώς να επιλέξετε το πού και το πότε.

Μπαλί

Αμμουδερές παραλίες, ηφαιστειακές βουνοπλαγίες, τροπικά δάση και καταπράσινοι ορυζώνες συνθέτουν το ποικιλόμορφο τοπίο του πιο τουριστικού νησιού της Ινδονησίας, το οποίο συγκεράζει τον «κοσμικό» χαρακτήρα του δυτικού τρόπου ανάπτυξης με την εσωτερικότητα και τη μεταφυσικότητα στην καθημερινή ζωή που υπαγορεύει η επικρατούσα ινδουιστική θρησκεία. Χαλαρώστε στα πολυτελή θέρετρα και spa, απολαύστε το υδάτινο στοιχείο με σερφ, καταδύσεις, snorkeling, γευτείτε την τοπική κουζίνα, αλλά αφιερώστε χρόνο για να ανακαλύψετε τη βαθιά θρησκευτικότητα των Μπαλινέζων. Το ιερό Agung και οι ναοί Besakih και Pura Kehen πρέπει να είναι στη λίστα σας.

Εξωτικές αποδράσεις-1

Μαλδίβες

Από τα 1.190 νησάκια των Μαλδίβων μόνο τα 187 κατοικούνται, ενώ τα 106 είναι νησιά-θέρετρα. Στον επίγειο αυτόν παράδεισο αναζητήστε το δικό σας χαμένο χρόνο πάνω στην άμμο, κάτω από τους φοίνικες, δίπλα στα διαυγή νερά. Μείνετε δραστήριοι: καταδυθείτε στο βυθό που σας περιμένει με ένα φεστιβάλ χρωμάτων και πλασμάτων, εξερευνήστε τα υπόλοιπα νησιά και επισκεφθείτε την πρωτεύουσα Μαλέ, αν όχι για ψώνια, για να θυμηθείτε τουλάχιστον ότι βρίσκεστε ακόμα στον πλανήτη Γη.

Κράμπι

Εδώ λέγεται πως έζησε ο πρόγονός μας Homo sapiens για περίπου 10.000 χρόνια. Οι λάτρεις της αναρρίχησης, πάντως, έρχονται στην παραθαλάσσια πόλη της νοτιοδυτικής Ταϊλάνδης για τα βράχια της. ∆ημοφιλείς προορισμούς αποτελούν η βραχώδης ασβεστολιθική χερσόνησος Rai Leh και η εντυπωσιακή σπηλιά Tham Phra Nang. Εναλλακτικά, προτιμήστε τις παραλίες, τα εθνικά πάρκα και τα θαλάσσια σπορ. Για αυθεντική κουζίνα, επισκεφθείτε τη νυχτερινή αγορά στην προβλήτα Khong Kha.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή