Η Αμοργός και η Σύρος σερβίρουν «Ελληνικό Πρωινό»

Η Αμοργός και η Σύρος σερβίρουν «Ελληνικό Πρωινό»

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεροτήγανα, παραδοσιακά τυριά, παστέλια και στραπατσάδες με ντοματίνια απανωσυριανά θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το «Ελληνικό Πρωινό» που θα προσφέρουν στο εξής στους επισκέπτες η Αμοργός και η Σύρος.

Τα δύο νησιά εντάχθηκαν πρόσφατα στο ομώνυμο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, στο οποίο συμμετέχουν πανελλαδικά 780 ξενοδοχεία, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι τις αρχές του 2017 ο αριθμός θα ξεπεράσει τις 1.000 μονάδες.

Με τις νέες προσθήκες, συνολικά 31 περιοχές της χώρας έχουν δημιουργήσει το δικό τους Πρότυπο Ελληνικού Πρωινού, προωθώντας τοπικά προϊόντα και συνταγές και ενισχύοντας τον γαστρονομικό τουρισμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή