Προβολή των μνημείων πολέμου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια πρωτότυπη δράση για την προσέλκυση τουριστών με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου θα υποστηρίξουν ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με το πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής World War Ι – Memorial Tourism in Greece.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει παρουσίαση των τουριστικών προγραμμάτων War Memorial Tourism in Greece και War Memorial Tours από ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στόχος της Περιφερειακής Ενότητας είναι η ένταξη των μνημείων του Α΄ Π. Π. (όπως το Εβραϊκό Νεκροταφείο, το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το Σκρα Κιλκίς κ.ά.) στα προγράμματα αυτά, που θα διαρκέσουν για έναν χρόνο, έως το φθινόπωρο του 2018.

Το πληροφοριακό υλικό θα παρέχεται σε πέντε γλώσσες (Ελληνικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Σερβικά, Ιταλικά), ώστε να είναι διαθέσιμο στους ενδιαφερομένους κάθε συμμαχικής χώρας του Μακεδονικού Μετώπου κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT