Απόλυτη ελευθερία

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξερευνούμε τη Βόρεια Εύβοια με τη δυναμική και πολυτελή Mercedes GLA.

Η Mercedes GLA μας συντρόφευσε ιδανικά έως την Αιδηψό, προσφέροντας εξαιρετική άνεση, κορυφαία ασφάλεια και μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Η επιλογή μας για το ταξίδι των 190 χιλιομέτρων ήταν η βενζινοκίνητη έκδοση GLA 200, η οποία συνδυάζει την πολύ καλή απόδοση και τις επιδόσεις με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (5,8 λτ./100 χλμ. σε μεικτή διαδρομή).

Στην εθνική οδό και μέχρι τη Χαλκίδα, η GLA μας εντυπωσίασε με τον χαμηλό θόρυβο που προσφέρει, λόγω της κορυφαίας αεροδυναμικής του αμαξώματος και την υψηλή ηχομόνωση της καμπίνας. Η στιβαρότητα του πλαισίου, σε συνδυασμό με την άψογα ρυθμισμένη ανάρτηση, εξασφάλισαν επιπλέον κορυφαία ασφάλεια, ακόμα και σε ταχύτητες πάνω από τα όρια του αυτοκινητόδρομου. Στις επαρχιακές διαδρομές μετά τη Χαλκίδα, η GLA 200 μας επιφύλαξε υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, μικρές κλίσεις από το αμάξωμα και άψογη κατευθυντικότητα στις εντολές μας, εμφανίζοντας έναν γνήσια δυναμικό οδηγικό χαρακτήρα. Παράλληλα, σε όλο το ταξίδι μας απολαύσαμε την κορυφαία άνεση της καμπίνας των επιβατών, τις πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, αλλά και την αποτελεσματικότητα των συστημάτων ασφαλείας του μοντέλου.

Συμπερασματικά, η GLA 200 συνετέλεσε ώστε το ταξίδι μας στη Βόρεια Εύβοια να είναι μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία, με την ασφάλεια, το κύρος και την άνεση που μόνο μια πραγματική Mercedes μπορεί να προσφέρει. Μπορείτε να την αποκτήσετε με το πρόγραμμα Welcome Today, σε μοναδικές τιμές και με προνομιακούς όρους αποπληρωμής.

Απόλυτη ελευθερία-1

Φωτογραφία: © ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΑΒΑΛΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Περίπου 78 χλμ. απέχει η Χαλκίδα από την Αθήνα και από εκεί θα χρειαστείτε άλλα 110 χλμ. για να φτάσετε στην Αιδηψό. Στο σύνολό της η διαδρομή παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία και εναλλαγές (εθνική οδός Αθηνών-Χαλκίδας και επαρχιακοί, φιδωτοί δρόμοι στην Εύβοια).

ΣΤΑΣΕΙΣ

• Στη Χαλκίδα, για να δείτε από κοντά τα «τρελά» νερά του Ευρίπου. Θα ξεδιψάσετε με μια δροσερή μπίρα στο Γαλατικό Χωριό (Μητροπολίτου Βασιλείου 58, Χαλκίδα, τηλ. 22210-83556).

• Στη Νέα Αρτάκη θα σταματήσετε για τους εξαιρετικούς θαλασσινούς μεζέδες που σερβίρουν οι παραθαλάσσιες ταβέρνες, όπως ο Μπαρσάκης (τηλ. 22210-45067). 

• Ακολουθούν αρκετές στροφές, όμως η εικόνα του οικισμού της Λίμνης θα σας αποζημιώσει. Κάντε μια βουτιά στα καταπράσινα νερά της, πριν ξεκινήσετε για το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής – τα 34 χλμ. που απομένουν έως την Αιδηψό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή