Τριήμερο Αγ. Πνεύματος στην Costa Navarino

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος στην Costa Navarino

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχεδιάστε την «επίσημη πρώτη» του φετινού καλοκαιριού στην Costa Navarino: έναν προορισμό όπου τα παιδιά παραμένουν παιδιά και οι μεγάλοι απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες στα βραβευμένα The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino.  

Το Μεσσηνιακό τοπίο που μαγεύει: Κάντε τις πρώτες σας βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου και χαρείτε τον ήλιο στην απέραντη αμμώδη παραλία The Dunes Beach. Όσο για τους λάτρεις της αδρεναλίνης, θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στους αιθέρες κάνοντας kitesurf, να εξερευνήσουν το Παλαιόκαστρο με θέα στη Βοϊδοκοιλιά, ακόμα και να αναρριχηθούν στην κόψη των βράχων της νήσου Πρώτης υπό την καθοδήγηση έμπειρων οδηγών.  

Ο κόσμος του Peter Pan: ∆εν υπάρχει ενήλικας που δεν θα ευχόταν να ήταν παιδί όταν αντικρίζει το Sand Castle, τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά. Μέσα στο «δικό τους κάστρο», οι μικροί επισκέπτες έως και 12 ετών γίνονται πειρατές, μικροί αρχαιολόγοι και εξερευνητές της φύσης. Και τον υπόλοιπο χρόνο, απλώς δεν «ξεκολλάνε» από το water park και τις νεροτσουλήθρες.   

Σπορ και ευεξία για όλους: ∆ύο γήπεδα γκολφ διεθνών προδιαγραφών, αθλήματα ρακέτας, πεζοπορίες, εσωτερικός τοίχος αναρρίχησης και γήπεδο μπάσκετ, έως και πίστα καρτ υψηλών προδιαγραφών, είναι μερικές από τις δεκάδες επιλογές σπορ στην ύπαιθρο αλλά και σε εσωτερικούς χώρους.

Τριήμερο Αγ. Πνεύματος στην Costa Navarino-1

Όσο για τους επισκέπτες που θα αναζητήσουν στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης, το βραβευμένο ANAZOE SPA έχει να προσφέρει μια πλούσια γκάμα θεραπειών με βάση το μεσσηνιακό ελαιόλαδο, τα ευεργετικά συστατικά του θαλασσινού νερού και μυστικά υγείας και ομορφιάς που διασώθηκαν από την αρχαιότητα.   

Υψηλή γαστρονομία με τοπικές φρέσκες ύλες: Στην Costa Navarino, οι γαστρονομικές εμπειρίες έχουν ως βάση τις αγνές, τοπικές φρέσκες ύλες που καλλιεργούνται είτε στα μποστάνια των resorts είτε επιλέγονται προσεκτικά από τοπικούς παραγωγούς. Αυτό είναι και το μυστικό το οποίο κάνει τις γευστικές επιλογές των επισκεπτών ανάμεσα σε 21 διαφορετικά εστιατόρια και μπαρ μια αξέχαστη και ολιστική εμπειρία.    

Ταξίδι στον χρόνο και στον τοπικό τρόπο ζωής: Μάθετε τις τοπικές παραδόσεις της Μεσσηνίας: κεντήστε με βελονάκι, μαγειρέψτε παρέα με τις κυρίες της Πύλου στα σπίτια τους και γνωρίστε την πολιτιστική κληρονομιά 4.500 ετών της περιοχής, όπως αποκαλύπτεται μέσα από το παλάτι του Νέστορα και τους θολωτούς τάφους της μυκηναϊκής εποχής, τις βυζαντινές εκκλησίες και τα μεσαιωνικά κάστρα.

• ∆είτε τις προτάσεις διαμονής για το τριήμερο στα westincostanavarino.com και romanoscostanavarino.com ή καλέστε στο 27230-97000.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή