Εμπειρίες Michelin στην Κρήτη

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Μίλατο της Κρήτης ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Ιουλίου η πενθήμερη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας που χάρισε στους επισκέπτες του ξενοδοχείου Radisson Blu Beach Resort ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ Yves Mattagne.

Για πέντε νύχτες ο Βέλγος σεφ μπήκε στην κουζίνα του εστιατορίου Bellevue και δημιούργησε υψηλού επιπέδου πιάτα με επιρροές από τη γαλλική και τη βελγική κουζίνα.

Το μενού περιλάμβανε από κόκκινο τόνο συνδυασμένο με συκώτι πάπιας έως αρνί ψημένο σε άχυρο και φυσικά την ασυναγώνιστη θέα του εστιατορίου στο Αιγαίο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή