ΤΑΞΙΔΙΑ

Sir Athens, το νέο εγχείρημα της Hotelising στο κέντρο της Αθήνας

Sir Athens, το νέο εγχείρημα της Hotelising στο κέντρο της Αθήνας

Το καινούργιο project της Αθήνας ονομάζεται “Sir Athens” και έρχεται από τη εταιρία Hotelising. Η αγάπη για την φιλοξενία συναντά την επιχειρηματικότητα σε ένα design hotel που συγκεντρώνει τα απαραίτητα στοιχεία της οργανωτικής δομής μιας ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων (τμήμα υποδοχής, concierge services κ.α) και των παροχών του, σεβόμενο την ιδιωτικότητα του επισκέπτη χαρίζοντας την άνεση και την ηρεμία του σπιτιού του, στο κέντρο της πόλης.

Με ατού του την προνομιακή του θέση στην ιστορική οδό Καπλανών, το Sir Athens νεοκλασικό κτίριο των 300 τετραγωνικών μέτρων αναλαμβάνει να μυήσει τους καλεσμένους του στο πνεύμα της περίφημης ελληνικής φιλοξενίας, σεβόμενο ως άλλος “Sir” τους κλασικούς αρχιτεκτονικούς ρυθμούς της κλασικής Αθήνας προσθέτοντας arty πινελιές δίνοντάς του ένα σοφιστικέ στυλ!

Σεβόμενο τη διαφορετικότητα των ανθρώπων το Sir Athens μετατρέπει  την κλασική φιλοξενία ενός ξενοδοχείου, σε σχέση μεταξύ οικοδεσπότη και καλεσμένων η οποία είναι φιλική, σύγχρονη και σίγουρα πιο ζεστή.

Σε απόσταση “αναπνοής” από το κέντρο της Αθήνας, o επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει την τοπική κουλτούρα, τον πολιτισμό, τις γεύσεις αλλά, κυρίως, τους ανθρώπους του προορισμού που επισκέπτεται να ζήσει στους ρυθμούς της πόλης εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ελευθερία και την πολυτέλεια που θα ήθελε κάθε επισκέπτης στις διακοπές του.