Αυτή την Κυριακή με την “Κ”: Ο Στέλιος Παρλιάρος έχει κέφια και περίσσευμα… σοκολάτας!

Αυτή την Κυριακή με την “Κ”: Ο Στέλιος Παρλιάρος έχει κέφια και περίσσευμα… σοκολάτας!

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις νέες «Γλυκές Αλχημείες» που κυκλοφορούν αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή, ο Στέλιος Παρλιάρος επιστρέφει με ένα τεύχος-αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στη σοκολάτα. Και όπως πάντα, έχει πολλά καινούργια να πει και να παρουσιάσει, γλυκά μοναδικά και πρωτότυπα, που αφουγκράζονται όλες τις νέες τάσεις. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν τον γοητεύει η ελληνική παράδοση, από όπου αντλεί πάντα έμπνευση.

Αυτή τη φορά λοξοκοιτάζει προς τα αστικά γλυκά των παλιών ζαχαροπλαστείων, τα οποία μεταμορφώνει σε νέες εντυπωσιακές σοκολατένιες δημιουργίες. Κάνει την καριόκα τούρτα, ψήνει μεγάλους δίσκους από εργολάβο και τους ενώνει με μια σοκολατένια κρέμα, φτιάχνει έναν απίθανο μπακλαβά γεμιστό με σοκολατένια καρυδόκρεμα και μετατρέπει την νουγκατίνα σε σοκολατένια πάστα, δίνοντας ρέστα δημιουργικότητας. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο, βέβαια, σε ένα τεύχος-θεσμό που επαναλαμβάνεται ετησίως. Κάθε χρόνο, ο κύριος Παρλιάρος οφείλει να αναμετρηθεί με τον περσινό εαυτό του και να βγει νικητής. Οι σοκολατένιες ιδέες του πάντως δείχνουν να είναι αστείρευτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή