Χόλιγουντ: Η βίλα των 12.000 δολαρίων τη βραδιά στο Airbnb (βίντεο)

Χόλιγουντ: Η βίλα των 12.000 δολαρίων τη βραδιά στο Airbnb (βίντεο)

Πολυτέλεια υψηλού κόστους, με ανέσεις και εκπλήξεις.

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χόλιγουντ σημαίνει πολυτέλεια, αλλά το διαμέρισμα αυτό που διατίθεται για ενοικίαση στην πλατφόρμα του Airbnb ξεπερνά τις προσδοκίες όσων επιθυμούν να περάσουν ένα βράδυ στην πρωτεύουσα του κινηματογραφικού θεάματος.

Ούτε λίγο ούτε πολύ 12.000 δολάρια, λίγο παραπάνω απο 10.000 ευρώ δηλαδή, κοστίζει μια βραδιά στη βίλα της οδού Σουόλοου Ντράιβ στο Χόλιγουντ Χιλς.

Πρόκειται για μια έπαυλη έκτασης άνω των 1.200 τετραγωνικών μέτρων με ανέσεις, μοντέρνα αρχιτεκτονική και διακόσμηση, που αποτελεί «κράχτη» για τη νέα υπηρεσία της πλατφόρμας με την ονομασία Airbnb Luxe.

Άλλωστε κοστίζει κάτι παραπάνω να περάσει κανείς έστω μια νύχτα στην περιοχή όπου έχουν μείνει μεταξύ άλλων και αστέρες όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Τζόντι Φόστερ, ο Κιάνου Ριβς και πολλοί άλλοι.

Η βίλα που χτίστηκε το 2018 έχει επτά υπνοδωμάτια και 12 μπάνια, έτοιμη να υποδεχθεί έως και 14 άτομα.

Η εξωτερική πισίνα είναι απαραίτητη και η θέα στο Λος Άντζελες απεριόριστη. Πισίνα εσωτερική, τζακούζι, σπα, ασανσεράκι κλπ, όλα εκεί είναι. Μέχρι και κινηματογράφος υπάρχει στο αξίας 28 εκατ. δολαρίων σπιτάκι.

Εκεί όμως που σπάνε όλα τα… ρεκόρ είναι με τη λιμνούλα με τα καρχαριάκια.

Προσοχή όμως! Με ελάχιστη διαμονή τις πέντε νύχτες, συν το κόστος της εφορίας και τα έξοδα καθαρισμού, το λιγότερο που πρέπει να πληρώσει κανείς είναι 68.000 δολάρια.

Πηγή: Business Insider

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή