Οι καλύτερες ταινίες με τον Leonardo Di Caprio στο Netflix

Οι καλύτερες ταινίες με τον Leonardo Di Caprio στο Netflix

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανάμεσα στις αμέτρητες επιλογές ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ που προσφέρει το Netflix, υπάρχει και μια ωραία επιλογή με κάποιες από τις καλύτερες ταινίες του Leonardo DiCaprio, ενός από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς μας.

Παρακάτω ανακαλύψτε όλες τις ταινίες που αξίζει να δείτε τώρα με τον χαρισματικό ηθοποιό στον πρωταγωνιστικό ρόλο:

Great Gatsby

Ένα από τα πιο ωραία μυθιστορήματα του 20ού αιώνα γίνεται ταινία και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερος από τον DiCaprio για τον ρόλο του μυστηριώδους και δισεκατομμυριούχου Gatsby. Η ταινία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών το 2013 και κέρδισε το κοινό με τα εξαιρετικά κοστούμια και το ακριβοθώρητο καστ της.

Τhe Revenant

Οι καλύτερες ταινίες με τον Leonardo Di Caprio στο Netflix-1

1/4©Netflix

Η ταινία που έδωσε στον σκηνοθέτη της, Alejandro González Iñárritu, το Όσκαρ για την καλύτερη σκηνοθεσία και στον DiCaprio αυτό για τον καλύτερο ηθοποιό το 2016, ξεχωρίζει σήμερα για τη ρεαλιστική και σκληρή απεικόνιση της μάχης ανάμεσα σε άνθρωπο με άνθρωπο και κυρίως αυτής ανάμεσα στον άνθρωπο και τη φύση. Ο DiCaprio δίνει τον καλύτερο του εαυτό με φόντο ένα πολύ παγωμένο τοπίο στον Καναδά και παλεύει για επιβίωση και εκδίκηση. Αν δεν την έχετε δει, να την δείτε οπωσδήποτε.

Inception

Οι καλύτερες ταινίες με τον Leonardo Di Caprio στο Netflix-2

2/4©Netflix

Ο Christopher Nolan είναι γνωστός για τα αινιγματικά του φινάλε και το Inception δεν πάει πίσω. Ο Leonardo Dicaprio ως Dom Cobb μας βάζει σε ένα περίεργο ταξίδι μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, που δεν τελειώνει ακριβώς όταν τελειώνει και η ταινία.

Django Unchained

Οι καλύτερες ταινίες με τον Leonardo Di Caprio στο Netflix-3

3/4©Netflix

Ο Django, πρώην σκλάβος, προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τη γυναίκα του από τον σαδιστή Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) που την αγόρασε επίσης ως σκλάβα. Ο μονόλογος του DiCaprio ως Candie είναι ένας από τους χαρακτηριστικότερους στην κινηματογραφική του πορεία, δεδομένου ότι παρόλο που το χέρι του αιμορραγούσε λόγω χτυπήματος, εκείνος δεν διέκοψε το γύρισμα και συνέχισε τη σκηνή, δίνοντάς μια πολύ δυνατή ερμηνεία που άφησε ιστορία.

Shutter Island

Οι καλύτερες ταινίες με τον Leonardo Di Caprio στο Netflix-4

4/4©Netflix

Ένα από τα πιο αγαπημένα θρίλερ του Χόλιγουντ, το Shutter Island του Martin Scorsese είναι αδιαμφισβήτητα από τα must-see στο Netflix και ο DiCaprio αξίζει τα εύσημα.

Catch me if you can

Ο εμβληματικός Tom Hanks και ο ανατρεπτικός Leonardo DiCaprio συναντιούνται στη μεγάλη οθόνη και παίζουν τη γάτα με το ποντίκι σε ένα παιχνίδι γεμάτο ρίσκο, φαντασία και όνειρα που μάγεψε το κοινό το 2002.

Blood Diamond

Με φόντο τη Sierra Leone, ένα κομμάτι σπάνιας ομορφιάς, ένα «ματωμένο διαμάντι», γίνεται η πηγή του κακού και η αιτία για ένα βίαιο κυνηγητό με αβέβαιο τέλος.

Body of Lies

Με όνειρο να καταστρέψει την Al-Qaida, ο πρώην ανταποκριτής πολέμου, που υποδύεται στο Body of Lies ο DiCaprio, τα παίζει όλα για όλα σε ένα πολιτικό παιχνίδι ισχύος που θα σας καθηλώσει.

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή