Ρομαντικές Κομεντί: Οι 15 καλύτερες που μπορείτε να δείτε στο Netflix

Ρομαντικές Κομεντί: Οι 15 καλύτερες που μπορείτε να δείτε στο Netflix

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν η συλλογή ρομαντικών κομεντί του Netflix μπορούσε να παρομοιαστεί με κάτι, θα τολμούσαμε να πούμε πως εξελίσσεται σαν το καλό κρασί – όσος περισσότερος καιρός περνάει, τόσο καλύτερη γίνεται. Όπως και κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος η αγαπημένη μας streaming πλατφόρμα συγκεντρώνει μια μοναδική «κάβα» από all-time-classic, αλλά και πιο πρόσφατα, κινηματογραφικά ρομάντζα, τα οποία με το έξυπνο χιούμορ, τη γρήγορη πλοκή και το ερωτικό σασπένς γίνονται η καλύτερη συντροφιά των βραδιών μας στο σπίτι.

Από το αξεπέραστο How to lose a guy in 10 days, στο συγκινητικό The perks of being a wallflower και το ξεκαρδιστικό No strings attached, οι ρομαντικές κομεντί που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή στο Netflix θα καλύψουν όλα τα γούστα – τους πιο απαιτητικούς, τους αθεράπευτα ρομαντικούς, τους λάτρεις των guilty pleasures, αλλά και τους κυνικούς, που μπορεί και να πιάσουν τους εαυτούς τους να συγκινούνται ή και κατά έναν περίεργο τρόπο να ταυτίζονται.

Eτοιμάστε ποπ κορν, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ και επιλέξτε την αγαπημένη σας ρομαντική κομεντί από την πλούσια λίστα του Netflix:

1. How to lose a guy in 10 days

2. To all the boys I’ve loved before

3. Crazy Stupid Love

4. Bridget Jones’s Diary

5. Eat Pray Love

6. The perks of being a wallflower

7. About time

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή