GenX Mess: Spring Cleaning

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι η πρώτη μέρα που μπορείς να ανοίξεις το παράθυρο μετά από τόσους μήνες χειμωνιάτικης αναμονής, να το ανοίξεις και να το αφήσεις έτσι για ώρες, αχ, αυτή η πρώτη μέρα, όταν μπαίνει ο φρέσκος αέρας που φέρνει ακόμα την υποψία του κρύου, αλλά και μια καινούργια γλύκα, μια υπόσχεση για όλα όσα έρχονται, μια υπόσχεση που θυμάσαι από παλιά να σε ξεσηκώνει. Την ξέρεις αυτήν την μέρα, είναι σαν το πρώτο απόγευμα που φεύγεις από το γραφείο και έχει ακόμα φως ή το μεσημέρι που μυρίζεις τις ανθισμένες νεραντζιές στο κέντρο της Αθήνας. Είναι η μέρα που ξέρεις ότι όλα θα γίνονται καλύτερα από εδώ και πέρα.

Τότε ακριβώς, αυτήν την πρώτη μέρα με τα ανοιχτά παράθυρα στο σπίτι, σε πιάνει η μανία της ανανέωσης, της τακτοποίησης, της οργάνωσης, αυτό που τόσα χρόνια διάβαζες στα αμερικάνικα περιοδικά σαν “spring cleaning” αλλά δεν ήξερες ακόμα την κινητήριο δύναμη, την αρχή που γίνεται με το πρώτο ανοιχτό παράθυρο της χρονιάς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

– ΓΙΩΤΑ ΤΑΧΤΑΡΑ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή