Medusa Blond: Η συνέντευξη της Donatella Versace στη Vogue Greece

Medusa Blond: Η συνέντευξη της Donatella Versace στη Vogue Greece

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Donatella Versace πρέσβειρα του made in Italy, της εξέλιξης και, φυσικά, της υπερβολής, είναι μια γυναίκα που μπορεί να κάνει τα πάντα. Το αποδεικνύει η πορεία της.

Tο μαρμάρινο κεφάλι της μυθικής Μέδουσας που βρέθηκε στην πόλη Reggio Calabria –χτισμένη στη θέση αρχαίας ελληνικής αποικίας–, όπου τα αδέρφια Versace έπαιζαν ως παιδιά, ήταν αρκετό για να κάνει τον Gianni να την επιλέξει ως σύμβολο του οίκου που ίδρυσε το 1978. Κατά τη μυθολογία, η Μέδουσα, η θνητή γοργόνα με τη σαγηνευτική ομορφιά που η Αθηνά μεταμόρφωσε σε τέρας, κατέληξε να μετατρέπει τους ανθρώπους σε ομοιώματα από πέτρα με μία της ματιά.

Η μικρότερη αδερφή του Gianni –και παντοτινή του σύμμαχος– ανέλαβε το τιμόνι της εταιρείας μετά τη δολοφονία του, το 1997. Σε αυτά τα 24 χρόνια που έχουν περάσει, η Donatella Versace δημιουργεί συλλογές με γνώμονα τις ανάγκες κάθε γενιάς, ενώ συνεχώς εξελίσσει τον οίκο κοιτάζοντας κατάματα το μέλλον.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

– FILEP MOTWARY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή