Stan Smith Forever: Η Vogue για το πιο διαχρονικό sneaker

Stan Smith Forever: Η Vogue για το πιο διαχρονικό sneaker

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από μισό αιώνα μετά τη δημιουργία του, το εμβληματικό μοντέλο Stan Smith της ADIDAS μπαίνει στη δεύτερη εποχή του, αγκαλιάζοντας την έννοια της βιωσιμότητας. Οι τρεις νέες εκδοχές του υπερασπίζονται την ηθική μόδα και μας οδηγούν με σταθερά βήματα σε ένα ασφαλές μέλλον.

Το 2021 ορίζεται ως μια χρονιά δράσης που η μόδα θα επιταχύνει ακόμα περισσότερο τα βήματά της για ένα βιώσιμο μέλλον, προωθώντας νέα πρωτοποριακά υλικά με vegan προέλευση και περισσότερες sustainable πρακτικές, από το design μέχρι το τελικό στάδιο της αλυσίδας παραγωγής. Η προστασία του περιβάλλοντος όμως οφείλει να γίνει και δική μας προτεραιότητα, αλλάζοντας και εμείς τις καταναλωτικές μας συνήθειες και αγκαλιάζοντας μια πιο green φιλοσοφία στην γκαρνταρόμπα μας. Τα αγαπημένα μας sneakers Stan Smith των adidas Originals στρώνουν ήδη αυτό το δρόμο, υπερασπίζονται την ηθική μόδα, γυρίζουν σελίδα και γράφουν τη νέα ιστορία τους στο πλευρό του περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή