Η δεύτερη σεζόν του Lupin καταφθάνει στο Netflix και αυτό είναι το τρέιλερ

Η δεύτερη σεζόν του Lupin καταφθάνει στο Netflix και αυτό είναι το τρέιλερ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο χειμώνας ανέδειξε το Netflix στη νούμερο ένα πλατφόρμα για ατέρμονο binge-watching, με σειρές όπως τα Queen’s Gambit και Bridgerton να συγκεντρώνουν εκατομμύρια views μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη λοιπόν για το Netflix και μια ακόμη επιτυχημένη παραγωγή του, το Lupin, κυκλοφόρησε μόλις το τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν, κάνοντας το κοινό να ανυπομονεί για τις εξελίξεις.

Η γαλλική σειρά με πρωταγωνιστή τον Omar Sy στον ρόλο του Assane Diop ολοκληρώθηκε πέρυσι με 5 επεισόδια και φέτος επιστρέφει στις 11 Ιουνίου με τον Assane να είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του από τον Hubert Pellegrini. Ο δημιουργός της σειράς George Kay, υπεύθυνος και για το αγαπημένο μας Killing Eve, αποκάλυψε την πρόθεσή του το Lupin να συνεχίσει και με άλλες σεζόν, φυσικά με πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο Sy.

Η πλοκή της σειράς αν και αρχικά έμοιαζε με μια πολύ καλή προσαρμογή της ιστορίας του καλόκαρδου κλέφτη που εμπνεύστηκε ο συγγραφέας Maurice Leblanc στις αρχές του 20ού αιώνα, εξελίσσεται σε έναν αυθεντικό και σύγχρονο μύθο που ενσαρκώνει την κοινωνική πραγματικότητα στη Γαλλία της εποχής μας, συνδυάζοντας άριστα τη δράση, το σασπένς και τον κοινωνικό σχολιασμό χωρίς να χάνει λεπτό το ενδιαφέρον της.

– ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή