Νέο διαζύγιο στην βρετανική βασιλική οικογένεια

Νέο διαζύγιο στην βρετανική βασιλική οικογένεια

Ο μεγαλύτερος εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς, και η σύζυγός του Οτομ, υπέγραψαν τα χαρτιά του διαζυγίου τους

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά το πένθος για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, συζύγου της Βασίλισσας Ελισάβετ, ένα διαζύγιο ήρθε να στεναχωρήσει επιπλέον την βασιλική οικογένεια.

O μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς (Peter Phillips), και η σύζυγός του, Οτομ (Autumn) είχαν ανακοινώσει ότι χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2020 και αυτή την εβδομάδα υπέγραψαν το διαζύγιό τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον εκπρόσωπό τους «Η σημερινή είναι μια λυπημένη μέρα για τον Peter και την Autumn αλλά εξακολουθούν να έχουν ως προτεραιότητα την ανατροφή και την ευημερία των όμορφων κορών τους, Σαβάνα και Ισλα (Savannah και Isla)».

Ο Πίτερ Φίλιπς, γιος της πριγκίπισσας Anne, είναι το πρώτο μέλος της γενιάς του από τη βασιλική οικογένεια που παίρνει διαζύγιο. 

Τον Φεβρουάριο του 2020, το Παλάτι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του Ντέηβιντ Λίνλεϊ (David Linley) του γιου της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και ανιψιού της βασίλισσας, μετά από 25 ολόκληρα χρόνια από την σύζυγό του Σερένα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή