Καλοκαίρι 2021: 9 τρόποι να συνδυάσετε το μαγιό σας με πουκάμισο

Καλοκαίρι 2021: 9 τρόποι να συνδυάσετε το μαγιό σας με πουκάμισο

Αυτό το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να έχετε καφτάνι. Όπως αποδεικνύουν οι Instagrammers, αρκεί ένα πουκάμισο για το τέλειο beachwear.

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πουκάμισο που έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας και φοράτε στο γραφείο ή στα καλοκαιρινά city looks, μπορεί να μεταμορφωθεί στο πιο μοντέρνο beachwear. Το στυλ της παραλίας άλλωστε δεν περιλαμβάνει απαραίτητα μόνο καφτάνι ή παρεό, μπορεί απλά να ακολουθεί το προσωπικό σας στυλ. Αν αγαπάτε τις πιο sophisticated εμφανίσεις, τότε απλά φορέστε ένα πουκάμισο πάνω από το μαγιό σας, είτε είναι μπικίνι, είτε ολόσωμο, και έχετε την συνταγή για το τέλειο beachwear. Το πουκάμισο ήταν πάντα και το κομμάτι που φορούσαν οι Γαλλίδες στην παραλία, σαν μέρος του ανεπιτήδευτου στυλ τους, πλέον όμως είναι σούπερ τάση.

H Vogue συγκέντρωσε τις εμφανίσεις των Instagrammers με πουκάμισο στην παραλία, για να αντλήσετε την απαραίτητη έμπνευση πριν τις διακοπές σας.

Καλοκαίρι 2021: 9 τρόποι να συνδυάσετε το μαγιό σας με πουκάμισο-1

©Leonie Hanne/Instagram

Το πράσινο πουκάμισο του brand The Frankie Shop που έχουν όλες οι πιο δημοφιλείς Instagrammers, το καλοκαίρι μεταφέρετα στην παραλία. Η Leonie Hanne το συνδύασε με ανοιχτό πράσινο μπικίνι και μοβ αξεσουάρ.

Καλοκαίρι 2021: 9 τρόποι να συνδυάσετε το μαγιό σας με πουκάμισο-2

©Negin Mirsalehi/Instagram

Λευκό πουκάμισο και κόκκινο μπικίνι, διαχρονικά θηλυκός συνδυασμός. Μπορείτε να επιλέξετε είτε λινό πουκάμισο, είτε από ποπλίνα.

Καλοκαίρι 2021: 9 τρόποι να συνδυάσετε το μαγιό σας με πουκάμισο-3

©Bambi Northwood-Blyth/Instagram

Μπορείτε να χτίσετε και ένα mix & match beachwear, με ριγέ πουκάμισο και καρό μαγιό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή