Φθινόπωρο 2021: 7 τάσεις ομορφιάς που θα υιοθετήσουμε τη νέα σεζόν

Φθινόπωρο 2021: 7 τάσεις ομορφιάς που θα υιοθετήσουμε τη νέα σεζόν

Τα social media έχουν κυρήξει τα 00s την πιο hot τάση της χρονιάς και εμείς ξεχωρίζουμε τα beauty tricks που θα υιοθετήσουμε asap.

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από τα slip dress, τα ψηλόμεσα τζιν και τα crop top που κυριάρχησαν τη μόδα τις τελευταίες σεζόν και έκαναν τα 90s την πιο relevant δεκαετία της εποχής, τα 00s φαίνεται πως έρχονται δυναμικά να τους πάρουν τη θέση και να φέρουν νέους κανόνες στο στιλ και την ομορφιά. Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια είναι ξανά τάση, οι μπλούζες με στάμπες επέστρεψαν και το cowboy style είναι το νέο αγαπημένο των celebrities. Στον κόσμο της ομορφιάς αντίστοιχα, βλέπουμε να επιστρέφουν τα τα έντονα χρωματιστά eyeliner, τα μαξιμαλιστικά μακιγιάζ, τα καφέ χείλη και φυσικά οι αλογοουρές που ολοκληρώνονται με δύο μικρά μπροστινά τουφάκια να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο.

Mε μια ματιά στα Instagram των it girls όπως Dua Lipa, Kaia Gerber, Bella και Gigi Hadid, θα παρατηρήσετε πως τα beauty trends των 00s είναι η νέα τους εμμονή και δε χάνουν ευκαιρία να δοκιμάζουν συνεχώς και κάτι καινούριο από την περασμένη δεκαετία. Η Bella για παράδειγμα ήταν από τις πρώτες που έβαψε τις μπροστινές τούφες των μαλλιών της σε άλλο χρώμα από ό,τι τα υπόλοιπα, ενώ ξεκίνησε να φοράει και χαρακτηριστικά μαύρο eyeliner, ακόμη και στην εσωτερική γραμμή των ματιών. Η Kaia αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα απολύτως σύγχρονο κοντό καρέ, ενώ η Gigi πειραματίζεται συχνά με χρωματιστές σκιές και eyeliner, ανεβάζοντας τα look της στα social media.

Έτσι και εμείς, δεν μπορούμε να μην δοκιμάσουμε έστω μερικά από τα beauty tricks των 00s που πλέον κυριαρχούν τον κόσμο της ομορφιάς, για αυτό και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο polished σε μια λίστα που θα γίνει ο οδηγός μας όσον αφορά το μακιγιάζ των επόμενων μηνών:

1. Κοντό καρέ

View this post on Instagram

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

2. Παστέλ σκιά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simi & Haze (@simihaze)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη addison (@addibrielle)

3. Καφέ κραγιόν

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή