6 bold χρώματα μαλλιών που θα δοκιμάσουμε αυτό το φθινόπωρο

6 bold χρώματα μαλλιών που θα δοκιμάσουμε αυτό το φθινόπωρο

Ο πιο εύκολος τρόπος να αλλάξουμε στυλ είναι σίγουρα ένα νέο χρώμα μαλλιών. Τα hair trends του φθινοπώρου απαιτούν τολμηρές επιλογές, αρκεί να ακολουθήσετε τον οδηγό της Vogue.

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το φθινόπωρο είναι εδώ και σίγουρα μας κάνει να μετράμε αντίστροφα για νέα ξεκινήματα. Μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα είναι πάντα απαραίτητη, το ίδιο όμως ισχύει και για τα μαλλιά μας. Η νέα σεζόν έχει να μας προτείνει τολμηρά χρώματα μαλλιών που στόχο έχουν να αλλάξουν εντελώς το στυλ και τη διάθεσή μας. Από τα copper μαλλιά που υιοθετούν όλο και περισσότερες σταρ, μέχρι το βαθύ κόκκινο που αποκάλυψε η Gigi Hadid στο κόκκινο χαλί του Met Gala, αυτά είναι τα bold hair color trends για το φθινόπωρο 2021.

Τα χάλκινα μαλλιά

Το χρώμα μαλλιών που ταιριάζει και σε καστανές και σε ξανθιές γυναίκες, είναι το copper. Αρχικά το είδαμε πριν λίγους μήνες στη Gigi Hadid και στην πρωταγωνίστρια της σειράς The Queen’s Gambit. Τώρα το βλέπουμε και στην Dua Lipa που είχαμε ταυτίσει με μαύρα μαλλιά, οπότε ξέρουμε ήδη πως αυτή η τολμηρή χάλκινη απόχρωση είναι ιδανική για όλες.

6 bold χρώματα μαλλιών που θα δοκιμάσουμε αυτό το φθινόπωρο-1

©Dua Lipa/Instagram

Το strawberry blonde

Τα πυρόξανθα μαλλιά εξελίσσονται σε super trend του φθινοπώρου. Είναι μια απόχρωση πιο ζεστή σε σχέση με το ψυχρό ξανθό, οπότε μπορεί να ταιριάξει και σε περισσότερες επιδερμίδες. Η Kristen Stewart τόλμησε ήδη τα strawberry blonde μαλλιά, μια απόχρωση πιο fresh από οποιαδήποτε άλλη αυτή τη στιγμή.

6 bold χρώματα μαλλιών που θα δοκιμάσουμε αυτό το φθινόπωρο-2

©Major Moonn/Instagram

Το golden blonde

Η Vittoria Ceretti αποκάλυψε τα ξανθά μαλλιά της στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2021, κάνοντας πολύ εύκολη τη μετάβαση από το καστανό χρώμα. Επέλεξε μια golden απόχρωση με ζεστούς τόνους που φωτίζει το πρόσωπό της και μας βάζει σε σκέψεις να τολμήσουμε το ξανθό χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vittoria Ceretti (@vittoria)

 

Το βαθύ κόκκινο

Στο κόκκινο χαλί του Met Gala είδαμε μια ακόμα μεγάλη αλλαγή. Η Gigi Hadid επέλεξε ένα βαθύ κόκκινο χρώμα μαλλιών, αλλάζοντας εντελώς στυλ και επιβεβαιώνοντας πως τα κόκκινα μαλλιά είναι η τάση της σεζόν.

6 bold χρώματα μαλλιών που θα δοκιμάσουμε αυτό το φθινόπωρο-3

©Getty Images

Το buttery blonde

Το ξανθό της Billie Eilish είναι απαλό και ζεστό, θυμίζοντας το χρώμα που έχει το βούτυρο και είναι πιο εύκολο να ταιριάξει σε περισσότερες επιδερμίδες σε σχέση με μια icy blonde απόχρωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Το φυσικό καστανό

Τα καστανά μαλλιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις προτάσεις της σεζόν. Τώρα όμως ο στόχος είναι να δείχνουν εντελώς φυσικά, χωρίς ανταύγειες ή μελί τόνους, ένα καθαρό καστανό χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Wood Colour (@joshwoodcolour)

 

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή