#TheMieleWay με όφελος έως 2.800 € σε επιλεγμένες επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
themieleway-με-όφελος-έως-2-800-e-σε-επιλεγμένες-επαγγ-561511585

#TheMieleWay με όφελος έως 2.800 € σε επιλεγμένες επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού

Με την τρέχουσα πανδημία του Covid-19, το θέμα της υγιεινής έχει μετακινηθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επαγγελματιών αλλά και του ευρύτερου πληθυσμού. Για το κοινό στο οποίο απευθύνεται η Miele Professional (από νοικοκυριά με αυξημένες απαιτήσεις έως και μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες), οι συσκευές φροντίδας ιματισμού αποτελούν βασικό ζητούμενο για την επίτευξη υγιεινών επιπέδων καθαριότητας. 

Τα άριστα και οικονομικά αποτελέσματα πλύσης και στεγνώματος και ο ιδιαίτερα υγιεινός καθαρισμός, σε συνδυασμό με τους σύντομους χρόνους λειτουργίας, είναι χαρακτηριστικά των συσκευών Miele Professional. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό – η εξελιγμένη τεχνολογία και οι υψηλές θερμοκρασίες πλύσης καθώς και η δυνατότητα ενεργοποίησης ειδικών προγραμμάτων απολύμανσης, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς, πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις υγιεινής παγκοσμίως για την εξουδετέρωση ιών και βακτηρίων. 

Miele Professional: 50 χρόνια στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία

Διατηρώντας τις υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές με τις οποίες έχει συνδέσει το όνομά της και εμπλουτίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες της με νέες ψηφιακές, ευέλικτες και προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου της φιλοξενίας και της εστίασης, η Miele Professional δικαίως διατηρεί τον τίτλο του πλέον έμπιστου συνεργάτη που υπογράφει εδώ και μισό αιώνα τον εξοπλισμό των μεγαλύτερων ξενοδοχείων, επιχειρήσεων εστίασης αλλά και οργανισμών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στη χώρα μας! Η άμεση, εξειδικευμένη και πανελλαδική τεχνική υποστήριξη με συμβόλαια περιοδικών ελέγχων και συντήρησης έχουν τοποθετήσει τη Miele σαν preferred partner στην Ελλάδα σε κορυφαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όπως η Grecotel αλλά και παγκοσμίως όπως Hilton, Accor, Rezidor, Intercontinental, Walmart, Compass, ISS, Coca Cola, McDonalds κ.α.

#TheMieleWay με όφελος έως 2.800 € σε επιλεγμένες επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού-1

Οι ταχύτερες, ανθεκτικότερες και οικονομικότερες σε καταναλώσεις επαγγελματικές συσκευές παγκοσμίως

Διαχρονική ποιότητα, κορυφαίες επιδόσεις, αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία είναι κάποια από τα δεκάδες χαρακτηριστικά με τα οποία έχει συνδέσει το όνομα της η Miele Professional. Σημείο αναφοράς αποτελούν τα πλυντήρια ρούχων της από 7 kg έως 32 kg και οι υψηλότερες στροφές στυψίματος παγκοσμίως (g factor 704), που ελαχιστοποιούν το υπόλοιπο υγρασίας (43%). Ενδεικτικά, το μικρότερο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων 7kg μπορεί να διαχειριστεί έως 80 kg ιματισμού ημερησίως. Η in-house φροντίδα του ιματισμού με συσκευές Miele Professional, μπορεί να προσφέρει έως και 40% εξοικονόμηση, σε σχέση με την εξωτερική πλύση (αναλόγως περιοχής και λειτουργικών εξόδων). 

#TheMieleWay με όφελος έως 2.800 € σε επιλεγμένες επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού

Κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο τουρισμός με τη συνέχεια της πανδημίας του COVID-19, σε μια προσπάθεια στήριξης της αγοράς, η Miele παρατείνει την προωθητική της ενέργεια σε συσκευές φροντίδας ιματισμού #TheMieleWay έως τέλος του έτους 2021!

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις κορυφαίες επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού The Benchmark Machines της Miele αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες σας σε μια δύσκολη εποχή με τους πιο προνομιακούς όρους!

Ισχύει για τις επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού The Benchmark Machines PWM 514 και PWM 520.

Μάθετε περισσότερα για την ενέργεια #TheMieleWay εδώ

#TheMieleWay με όφελος έως 2.800 € σε επιλεγμένες επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού-2

Νέα Γενιά Benchmark Machines πλυντηρίων και στεγνωτηρίων: Τα νέα πρότυπα στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού

Τα πλυντήρια και στεγνωτήρια της Νέας Γενιάς αποτελούν την πρόταση της Miele Professional για τους επαγγελματίες που η οικονομική λειτουργία είναι βασικό ζητούμενο. Απόδοση και εξοικονόμηση χρημάτων – οι νέες συσκευές Benchmark προσφέρουν την ιδανική ισορροπία. 

Η Νέα Γενιά Benchmark Machines αντικαθιστούν τα επιτυχημένα μοντέλα της σειράς Benchmark, συσκευές που ήδη έχουν φέρει την απόλυτη επανάσταση στην επαγγελματική φροντίδα του ιματισμού με τις χαμηλότερες καταναλώσεις, 20% εξοικονόμηση νερού και 30% εξοικονόμηση ενέργειας. Τα νέα πλυντήρια καλύπτουν ανάγκες για φορτία 12-20 kg και υπάρχουν διαθέσιμα και αντίστοιχα στεγνωτήρια στη νέα σειρά που ταιριάζουν ιδανικά με τα πλυντήρια ρούχων.

Νέα, εξατομικευμένα προγράμματα

Τα νέα πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια θα είναι διαθέσιμα στις δύο γνωστές σειρές μοντέλων: Τα κορυφαία μοντέλα Performance Plus σε ανοξείδωτο που διαθέτουν πάνω από 90 σταθερά προγράμματα πλύσης, ειδικά πακέτα προγραμμάτων για τον τουρισμό και επιπρόσθετες κενές θέσεις στη μνήμη για εξατομικευμένα προγράμματα και τα μοντέλα Performance σε νέο χρώμα Iron Grey με μεγάλη πληθώρα προγραμμάτων. Και οι δύο σειρές διαθέτουν ειδικά προγράμματα απολύμανσης που συμμορφώνονται με το Ινστιτούτο RKI.

#TheMieleWay με όφελος έως 2.800 € σε επιλεγμένες επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού-3

Νέες οθόνες αφής, ελεύθερος προγραμματισμός και σύνδεση plug & play με εξωτερικά έξυπνα συστήματα

Οι νέοι πίνακες χειρισμού επιτρέπουν την προσαρμογή του προγράμματος. Η νέα έγχρωμη οθόνη πλήρους αφής M Touch Pro Plus των μοντέλων Performance Plus προσφέρει ελεύθερα προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις σε προγράμματα και παραμέτρους για κάθε απαίτηση του χρήστη ενώ παράλληλα είναι απίστευτα απλή στη χρήση και διαθέτει περισσότερες από 30 γλώσσες. Η λεία και εύκολη στον καθαρισμό οθόνη ανταποκρίνεται τέλεια ακόμη και αν ο χρήστης φοράει γάντια. Όλα τα μοντέλα προσφέρουν απλή σύνδεση plug & play σε εξωτερικά συστήματα δοσομέτρησης, πληρωμών και αποκοπής φορτίου αιχμής.

Πόρτα που κλειδώνει με το άγγιγμα του δακτύλου και αισθητήρας 3D παρακολούθησης παράκεντρου φορτίου

Ο πατενταρισμένος μηχανισμός για το κλείδωμα της πόρτας OneFingerTouch στα πλυντήρια ρούχων, της επιτρέπει να ανοίγει και να κλείνει με το άγγιγμα του δακτύλου. Παράλληλα, η πόρτα και η χειρολαβή των στεγνωτηρίων επανασχεδιάστηκε για απλούστερο χειρισμό και εργονομία.

#TheMieleWay με όφελος έως 2.800 € σε επιλεγμένες επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού-4

Ο νέος αισθητήρας 3D παρακολούθησης παράκεντρου φορτίου εξασφαλίζει την εξαιρετικά ομαλή λειτουργία των πλυντηρίων ρούχων, ακόμη και σε πλήρη φόρτωση καθώς παρακολουθεί την κίνηση του κάδου και αξιολογεί τα δεδομένα για να διασφαλιστεί ότι τα υγρά και βαριά αντικείμενα διανέμονται ιδανικά γύρω από τον πατενταρισμένο ανοξείδωτο κυψελωτό κάδο 2.0. Το ενσωματωμένο αυτόματο σύστημα ελέγχου φορτίου ρυθμίζει την εισαγωγή νερού ανάλογα με το είδος του ιματισμού, προσαρμόζοντας ταυτόχρονα το χρόνο του κύκλου καθώς και την κατανάλωση.

Σύντομοι κύκλοι πλύσης και στεγνώματος

Ο μικρότερος κύκλος στα πλυντήρια Performance Plus χρησιμοποιεί μόνο 5,9 l νερού ανά κιλό ιματισμού και ολοκληρώνεται μετά από μόλις 42 λεπτά. Η υπολειπόμενη υγρασία είναι μόνο 44%, εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους για την επακόλουθη διαδικασία στεγνώματος.

Νέος επίσης είναι ο τρόπος με τον οποίο ένα ποσοστό του ζεστού αέρα στο στεγνωτήριο επιστρέφει στον κάδο χάρη στο ΑirRecycling Flex. Αυτό εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα στεγνώματος σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μικρότερους κύκλους και πιο ήπια επεξεργασία του ιματισμού.

Όπως και στις προηγούμενες γενιές, η Νέα Γενιά Benchmark, χρησιμοποιεί αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανοξείδωτο χάλυβα και χυτοσίδηρο, ικανά να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές εφαρμογές. Αυτές οι συσκευές φροντίδας ιματισμού πέρασαν από τεστ αντοχής για να εξασφαλίσουν τουλάχιστον 30.000 και 20.000 ώρες λειτουργίας αντίστοιχα για τα πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων.

#TheMieleWay με όφελος έως 2.800 € σε επιλεγμένες επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού-5

Ακολουθήστε την Miele Professional:

#TheMieleWay με όφελος έως 2.800 € σε επιλεγμένες επαγγελματικές συσκευές φροντίδας ιματισμού-6

⇒ Εγγραφείτε στο newsletter της Miele Professional

www.miele–professional.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή