Έξυπνες συσκευές για καθαρό αέρα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έξυπνες-συσκευές-για-καθαρό-αέρα-561576793

Έξυπνες συσκευές για καθαρό αέρα

Υπάρχουν ημέρες που η υγρασία γίνεται αφόρητη. Το νιώθεις σε κάθε ανάσα, ακόμη και μέσα στο σπίτι. Η περιττή υγρασία φθείρει τους τοίχους και επιβαρύνει το αναπνευστικό. Υπάρχουν όμως και λύσεις. Εξελιγμένες συσκευές αφύγρανσης μπορούν να δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες σε ένα σπίτι. Στην εποχή της διασύνδεσης, νέες τεχνολογίες προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε οικογένεια να διαμορφώνει όποτε και όπως το επιθυμεί μια καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι της. Αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού, ακόμη κι αν κάποιος βρίσκεται μακριά από το διαμέρισμά του. 

Έξυπνες συσκευές για καθαρό αέρα-1

Η εταιρεία Inventor έχει ενσωματώσει σύγχρονες τεχνολογίες, όπως ειδικούς αισθητήρες και δείκτες ποιότητας αέρα, σε μια ολοκληρωμένη γκάμα «έξυπνων» και αθόρυβων αφυγραντήρων, οι οποίοι μπορούν να ενεργοποιηθούν και να ρυθμιστούν από απόσταση.

Πρωτοπορεί με τη συσκευή Atmosphere XL, η οποία διαθέτει αυτόνομη λειτουργία καθαριστή αέρα. Μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα την λειτουργία της ανάλογα με την ποιότητα του αέρα σε έναν χώρο. Διαθέτει ακόμη αισθητήρα PM2.5 ο οποίος εντοπίζει τα αόρατα στο γυμνό μάτι αιωρούμενα σωματίδια. Μέσω τριών φωτεινών χρωματικών ενδείξεων, παρέχεται αξιόπιστη πληροφόρηση για την ποιότητα του αέρα. Ο δείκτης ποιότητας αέρα δίνει στον χρήστη τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής, ώστε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την απόδοσή της και να μειώσει την άσκοπη λειτουργία της εξοικονομώντας ενέργεια. Η συσκευή μπορεί να τεθεί σε λειτουργία και μέσω ενός smartphone ή tablet, όπου κι αν βρίσκεται ο κάτοχός της. Ο εύκολος και άμεσος έλεγχος της συσκευής επιτρέπει σε κάποιον να μειώσει τη λειτουργία της όταν και όποτε το επιθυμεί και να εξοικονομήσει ενέργεια.

Η δυνατότητα της απομακρυσμένης διασύνδεσης με άλλες συσκευές προσφέρεται και σε άλλους αφυγραντήρες της Inventor μέσω της ειδικής εφαρμογής Inventor Control App. Οι χρήστες της μπορούν να ενημερωθούν για τα επίπεδα υγρασίας στο χώρου τους και να ορίσουν τις δικές τους ρυθμίσεις από όπου κι αν βρίσκονται. Μπορούν ακόμη να προσαρμόσουν τη λειτουργία του αφυγραντήρα ανάλογα με τις μετεωρολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή τους. 

Έξυπνες συσκευές για καθαρό αέρα-2

Εξελιγμένα χαρακτηριστικά έχει και ο αφυγραντήρας Combo, το μεγαλύτερο μικρό της αγοράς, ο οποίος μέσω της τεχνολογίας Ultraviolet τύπου C μπορεί να εξουδετερώνει όλα τα μικρόβια στο εσωτερικό της συσκευής. Διαθέτει ακόμη ιονιστή ο οποίος απομακρύνει τις ανεπιθύμητες μυρωδιές από το μαγείρεμα, τον καπνό του τσιγάρου και τα αλλεργιογόνα. Ο σχεδιασμός Pick up & turn επιτρέπει στον χρήστη να σηκώνει, να γυρίζει και να τοποθετεί με ευκολία τον αφυγραντήρα στην ειδική υποδοχή προσαρμόζοντάς τον σε κάθε του ανάγκη και κερδίζοντας παράλληλα αποθηκευτικό χώρο. Το δοχείο νερού που φέρει έχει χωρητικότητα 12 λίτρων. Ακόμη κι αν σε κάποιον φαντάζει δύσκολο να το σηκώσει, υπάρχει και η επιλογή γεμίσματος, καθώς έχει ρύθμιση τεσσάρων επιπέδων.

Ο Combo είναι αθόρυβος στη χρήση του και μπορεί να καθαρίζει την ατμόσφαιρα ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να διαταράσσει την ησυχία των κατόχων του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή