Το total blonde είναι η απόχρωση της χρονιάς

Το total blonde είναι η απόχρωση της χρονιάς

Οι δραστικές αλλαγές στα μαλλιά επιβεβαιώνουν και τη διάθεσή μας για ανανέωση.

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Billie Eilish ήταν η πρώτη που τόλμησε το total ξανθό με τη φωτογραφία της να γίνεται η έκτη κατά σειρά με τα περισσότερα likes στο Instagram. Από τότε πολλά μοντέλα και celebrities υιοθέτησαν το εκτυφλωτικό ξανθό, επιβεβαιώνοντας πως είναι τάση. Ο χειμώνας μας βρίσκει σε mood ανανέωσης, με όλο και περισσότερες γυναίκες να κάνουν δραστικές αλλαγές στα μαλλιά τους. Οι πιο soft επιλογές όπως το balayage ή οι λεπτές ανταύγειες έχουν αντικατασταθεί από το bleached blonde που έχει τη δύναμη να αλλάξει ολοκληρωτικά μια εμφάνιση.

Τι πρέπει να προσέξετε πριν επιλέξετε το total blonde;

Οι ξανθές αποχρώσεις του τώρα είναι πιο ζεστές, οπότε αποφεύγουμε ash ή γκρι υποτόνους. Το raw blonde είναι ένα φωτεινό ξανθό, αλλά μπορεί να είναι και πιο peach, όπως τα μαλλιά που υιοθέτησε πρόσφατα η Kristen Stewart. To total blonde είναι διαχρονικό αλλά και αρκετά edgy, θυμίζει περισσότερο Old Hollywood και στιγμές της Marilyn Monroe. Μπορεί τα μοντέλα στα catwalks να επιλέγουν το bleached blonde και για τα φρύδια τους, ωστόσο αυτό θα δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας πιο άτονα. Επιλέξετε μια φυσική απόχρωση για τα φρύδια, ένα με δύο τόνους πιο σκούρα από των μαλλιών σας.

Αν διστάζετε να ανοίξετε το χρώμα της ρίζας, διατηρήστε τη φυσική και δοκιμάστε πολλές έντονες ανταύγειες σε όλα τα μαλλιά, δημιουργώντας μια πιο dirty blonde απόχρωση που μας ταξιδεύει στη δεκαετία των 90s.

Η μακρά περίοδος της καραντίνας και της αποχής από τα κομμωτήρια, έκανε πολλές γυναίκες να επιστρέψουν στη φυσική απόχρωση των μαλλιών τους. Τώρα όμως η επιθυμία για αλλαγές έχει επιστρέψει και πειραματισμούς με το look μας έχει επιστρέψει. Το total blonde και το copper, χρώματα δηλαδή που απαιτούν συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, γίνονται ξανά τάση, οπότε έχουμε κάθε λόγο να θέλουμε να υποκύψουμε.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή