Η Bella Hadid σε ένα συγκινητικό μήνυμα για τη μάχη με την ψυχική υγεία

Η Bella Hadid σε ένα συγκινητικό μήνυμα για τη μάχη με την ψυχική υγεία

Το διάσημο μοντέλο μίλησε ανοιχτά για τις δικές της σκοτεινές πλευρές και πέρασε ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όσους παλεύουν με τον εαυτό τους.

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Bella Hadid έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για τη μάχη της με το άγχος και την κατάθλιψη, καταρρίπτοντας τα ταμπού για την ψυχική υγεία. Για μια ακόμη φορά λοιπόν, υπήρξε πιο ειλικρινής από ποτέ στο Instagram, κοινοποιώντας μια σειρά από selfies που την απεικονίζουν να κλαίει, συνοδευόμενες από ένα ενθαρρυντικό μήνυμα ως απάντηση στην Willow Smith που μίλησε για τις δικές της μάχες . «Αγαπώ και εσένα και τα λόγια σου», γράφει η Hadid. «Με έκανες να νιώθω λιγότερο μόνη και γι’ αυτό θα ήθελα να μιλήσω για αυτό».

«Τα social media δεν είναι ο πραγματικός κόσμος», συνεχίζει. «Aν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, να θυμάστε αυτό. Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσετε είναι ότι δεν είστε μόνοι. Οπότε σας το λέω εγώ, δεν είστε μόνοι. Σας αγαπώ, σας βλέπω και σας ακούω». Αυτό που τονίζει είναι πως όταν πρόκειται για την ψυχική υγεία, ο αγώνας είναι συνεχής. «Η αυτο-βοήθεια, η θλίψη και η χημική ανισορροπία δεν λειτουργούν γραμμικά, έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, έχουν δύο όψεις. Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι πως πάντα υπάρχει φως στο τέλος του δρόμου, και αυτό το rollercoaster που σας βασανίζει σταματάει κάποια στιγμή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Για το πώς έφτασε η ίδια σε αυτήν την συνειδητοποίηση, είπε: «Μου πήρε πολύ καιρό να το καταλάβω, και είχα πολλά ξεσπάσματα μέχρι να φτάσω εκεί. Αν δουλέψεις σκληρά με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μαζί του και καταλάβεις τι τον κινητοποιεί, τον χαροποιεί και τον καθησυχάζει, θα μάθεις και να διαχειρίζεσαι τον πόνο. Αυτό είναι το μόνο που χρειαζόμαστε».

Σύμφωνα με την ένωση Anxiety & Depression της Αμερικής, οι διαταραχές άγχους είναι το συχνότερο θέμα ψυχικής υγείας στην Αμερική, απασχολώντας 40 εκατομμύρια ενήλικες. Τα νούμερα αυτά αυξήθηκαν εντυπωσιακά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, επιβεβαιώνοντας πόσο σημαντικό είναι να μένουμε πιστοί στον εαυτό μας και τις ανάγκες του, όσο ο κόσμος εξελίσσεται. Κλείνοντας, η Hadid έθεσε και ένα ακόμη σημαντικότερο ζήτημα, το οποίο έχει να κάνει με τη σύνδεση χρόνιων ασθενειών με την κατάθλιψη, καθώς η ίδια αντιμετωπίζει τη νόσο του Lyme, υποφέροντας από κόπωση και πόνους στο σώμα. Παρόλα αυτά, το μήνυμά της παραμένει αισιόδοξο και ενθαρρυντικό, δίνοντας δύναμη σε όλους όσους την έχουν ανάγκη.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή