4 wellness trends που θα υιοθετήσουμε το 2022

4 wellness trends που θα υιοθετήσουμε το 2022

Η φροντίδα του εαυτού μας είναι και πάλι νούμερο ένα trend!

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Kάθε χρόνο, πλησιάζοντας στο τέλος του έτους, οι πιο πολυσύχναστες πλατφόρμες ανακοινώνουν τι αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες τους τη χρονιά που πέρασε, δημιουργώντας έτσι τη λίστα με τα πιο trending keywords. Με μια βάση 400 εκατομμυρίων χρηστών, το Pinterest δημοσίευσε το ετήσιο report με τις αναζητήσεις των επισκεπτών του, κάνοντας συνολικά 175 προβλέψεις για τον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας.

Ανάμεσα σε ρούχα, μακιγιάζ και διακόσμηση, το Pinterest ανακοίνωσε και τα wellness trends που θα κυριαρχήσουν το 2022, επιβεβαιώνοντας πως μετά από μια χρονιά που το lockdown καθόρισε την ψυχολογία πολλών, ο κόσμος έχει ανάγκη να φροντίσει τον εαυτό του. Ζωγραφική, ήπια γυμναστική και μανικιούρ εμπνευσμένα από τη φύση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και μας καλούν να τα υιοθετήσουμε. Βρείτε αναλυτικά παρακάτω τα επικρατέστερα trends και περιποιηθείτε τον εαυτό σας όπως του αξίζει:

Nature manicure

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAM TRAN. ネイルアーティスト (@cam.t.artist)

To nail art της νέας χρονιάς μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη φύση. Μανικιούρ που μιμούνται το νερό, το διάστημα ή τα χρώματα της ερήμου είναι η απόλυτη τάση και εμείς θα τα δοκιμάσουμε σίγουρα.

Ζωγραφική

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melodie Jeanniard du Dot (@melodiejdd)

Η νέα χρονιά ελπίζουμε να μας βρει διαυγείς και ήρεμους. Η ζωγραφική και το sketching είναι δύο από τους πιο απλούς τρόπους να απελευθερώσουμε τη δημιουργικότητά μας, και ταυτόχρονα να κρατήσουμε το μυαλό μας καθαρό από το στρες της καθημερινότητας.

Χαλαρή γυμναστική

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linea Maria (@lineamaria)

Μετά από χρόνια έντονης αεροβικής άσκησης, τα workout trends θέλουν γυμναστικές όπως πιλάτες σε κρεβάτι, βόλτες στη φύση και το ποδήλατο να περνούν στην πρώτη γραμμή. Αφήστε λοιπόν για λίγο στην άκρη την ένταση και αγκαλιάστε τις πιο ήπιες μορφές εκγύμνασης που θα σας τονώσουν και θα σας χαλαρώσουν την ίδια στιγμή.

Socializing

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rouje Paris (@rouje)

Σε αντίθεση με το 2021, τη νέα χρονιά η αλληλεπίδραση με τους γύρω μας θα είναι πιο ζωντανή από ποτέ. Επενδύστε σε βόλτες με φίλους, εξωτερικές δραστηριότητες που θα σας γεμίσουν ενέργεια και καλλιτεχνικά δρώμενα που θα εξελίξουν το πνεύμα σας.

Δημοσιεύτηκε στο Vogue.gr – Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή