ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
συμβουλές-για-ρούχα-που-διαρκούν-561665776

Συμβουλές για ρούχα που διαρκούν

Υπάρχουν ορισμένα ρούχα που δεν θέλουμε να αποχωριστούμε. Δενόμαστε με αυτά, με τις ιστορίες και τις αναμνήσεις που τα συντροφεύουν. Ο τρόπος με τον οποίο τα μεταχειριζόμαστε δεν καθορίζει όμως μόνο την αντοχή τους στο χρόνο. Χαρίζοντας τους μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μειώνουμε παράλληλα το ενεργειακό μας αποτύπωμα στον πλανήτη, επιβαρύνουμε λιγότερο το περιβάλλον.

Η Electrolux προσφέρει μέσα από τη σειρά πλυντηρίων και στεγνωτηρίων PerfectCare δυνατότητες φροντίδας των ρούχων με πιο βιώσιμους τρόπους. Νέες εξελίξεις στην τεχνολογία πλυσίματος εξασφαλίζουν ότι και σε χαμηλότερη θερμοκρασία όπως αυτή των 30 βαθμών αφαιρούνται αποτελεσματικά οι οσμές και οι λεκέδες, δαπανώντας παράλληλα λιγότερη ενέργεια. Το ποσοστό της ενέργειας που εξοικονομείται μπορεί να φτάσει έως και το 30%.

Συμβουλές για ρούχα που διαρκούν-1

Η χρήση ατμού, όταν δεν είναι απαραίτητος ένας πλήρης κύκλος πλύσης και το ρούχο απλά χρειάζεται φρεσκάρισμα, εξοικονομεί νερό και ενέργεια και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του υφάσματος. Μέσω του προγράμματος Steam Refresh, πολλά πλυντήρια και στεγνωτήρια της Electrolux περιποιούνται με ατμό τα ρούχα είτε στο τέλος ενός κύκλου, είτε όποτε θελήσει ο χρήστης να φρεσκάρει τα ρούχα του, εξασφαλίζοντας επίσης ρούχα λιγότερα τσαλακωμένα και περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Ακόμη, η προσθήκη υπερβολικής ποσότητας απορρυπαντικού μπορεί να ξεθωριάσει τα χρώματα και να φθείρει τις ίνες, ενώ η προσθήκη λιγότερης ποσότητας μπορεί να κάνει τα ρούχα θαμπά ή γκρι με την πάροδο του χρόνου. Μέσω της λειτουργίας AutoDose των πλυντηρίων ρούχων Electrolux γλιτώνετε την άσκοπη κατανάλωση απορρυπαντικού και μαλακτικού, καθώς μέσω ενός ειδικού συστήματος επιλέγεται αυτόματα η κατάλληλη ποσότητα που απαιτείται για κάθε πλύση, φροντίζοντας παράλληλα εκτός από τον πλανήτη, και τη διατήρηση των υφασμάτων & χρωμάτων.

Συμβουλές για ρούχα που διαρκούν-2

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στις συσκευές της Electrolux επιτρέπουν στα σύγχρονα στεγνωτήρια να επαναχρησιμοποιούν τον θερμό αέρα που δημιουργείται κατά τη λειτουργία τους μειώνοντας τη θερμοκρασία που χρειάζεται. Γνωρίζατε ότι χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία μπορείτε να βάζετε στο στεγνωτήριο ευαίσθητα υφάσματα, όπως μαλλί και μετάξι; Ή ακόμα και ειδικά, τεχνικά ρούχα Outdoor; Xρησιμοποιήστε το πρόγραμμα Outdoor των στεγνωτηρίων Electrolux για ν’ αποκαταστήστε την αδιαβροχότητα των ρούχων σας.

Πέρα από τις λύσεις που προσφέρουν οι συσκευές της Electrolux, υπάρχουν και άλλοι απλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φροντίσετε τα ρούχα σας.

Συμβουλές για ρούχα που διαρκούν-3

Τοποθετήστε κέδρο, λεβάντα ή μέντα στις ντουλάπες για να τα προστατεύσετε από τον σκόρο, επενδύστε σε καλές κρεμάστρες για να μην ξεχειλώνουν τα ρούχα σας, ανανεώστε εύκολα την εμφάνιση αγαπημένων σας ρούχων αλλάζοντας κουμπιά ή καλύπτοντας μικρές φθορές με ωραία σχέδια, αφήστε τα αγαπημένα σας μάλλινα να αναπνεύσουν από χρήση σε χρήση τοποθετώντας τα σε μια καρέκλα, καθαρίστε τοπικά λεκέδες από λίπος χρησιμοποιώντας σόδα, νερό και μια οδοντόβουρτσα.

Ο τρόπος με τον οποίο φερόμαστε στα ρούχα μας έχει μεγάλη σημασία, όχι μόνο για τη διατήρηση της εμφάνισής τους, αλλά και επειδή η καλύτερη φροντίδα των ρούχων σημαίνει ότι δεν επιβαρύνουν περαιτέρω τον πλανήτη μας. Κάθε αλλαγή λοιπόν ξεκινάει από εμάς και ακόμα και ένα μικρό βήμα σύντομα θα οδηγήσει σε ένα νέο, επόμενο βήμα βιωσιμότητας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT