Το Netflix δώρισε παγκάκια σε τοπικά συμβούλια στο Ην. Βασίλειο

Το Netflix δώρισε παγκάκια σε τοπικά συμβούλια στο Ην. Βασίλειο

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Netflix δώρισε παγκάκια σε τοπικά συμβούλια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο στο πλαίσιο προγράμματος για την ψυχική υγεία που σηματοδοτεί την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν της σειράς «After Life».

Τα παγκάκια παραγγέλθηκαν σε συνεργασία με τη μη κυβερνητική οργάνωση για την πρόληψη των αυτοκτονιών, Campaign Against Living Miserably (Calm) και διαθέτουν κωδικούς QR που οδηγούν σε διαδικτυακούς πόρους και ένα μήνυμα υποστήριξης.

Πάνω στα παγκάκια είναι χαραγμένη η φράση από τον τρίτο κύκλο της σειράς: «Η ελπίδα είναι τα πάντα».

Η σειρά που δημιουργήθηκε από τον Άγγλο ηθοποιό και σκηνοθέτη, στην οποία είναι πρωταγωνιστής διαδραματίζεται στη φανταστική πόλη Τάμπουρι και αφηγείται τη ζωή του Τόνι, αρθρογράφου της τοπικής εφημερίδας του οποίου η ζωή ανατρέπεται εξαιτίας του θανάτου της συζύγου του.

Στη σειρά, ο Τόνι εμφανίζεται να κάθεται σε ένα παγκάκι και να στοχάζεται την απώλεια.

«Ελπίζουμε τα παγκάκια να δημιουργήσουν μια διαρκή κληρονομιά του «After Life» και να γίνουν ένα μέρος που θα επισκέπτονται οι άνθρωποι, και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδεόμαστε με την Calm και το σπουδαίο έργο που επιτελεί» τόνισε ο Ρίκι Τζερβέις.

Ο Σάιμον Γκάνινγκ, διευθύνων σύμβουλος της Calm, δήλωσε: «Τα παγκάκια στα πάρκα δίνουν την ευκαιρία να προβληματιστείς, να μιλήσεις με κάποιον, να καθίσεις ώμο με ώμο με κάποιον και να βγάλεις πράγματα από μέσα σου».

«Γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με το Netflix για να βάλουμε παγκάκια σε πάρκα σε όλη τη χώρα – με τη σημαντική φράση από τη σειρά, “Η ελπίδα είναι τα πάντα”– για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν αυτές τις συζητήσεις και να δείξουμε ότι είναι φυσιολογικό να έχουν αυτά τα συναισθήματα».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT