ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
χλωρίνη-klinex-70-χρόνια-μαζί-561695683

Χλωρίνη KLINEX: 70 χρόνια μαζί

Η Χλωρίνη KLINEX, το αγαπημένο καθαριστικό προϊόν κάθε ελληνικού νοικοκυριού, κλείνει 70 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη ζωή μας. Και το γιορτάζει!

Καθαρό σπίτι και αίσθηση φρεσκάδας θα πει Χλωρίνη KLINEX. Εδώ και 70 χρόνια με τη Χλωρίνη KLINEX απολαμβάνουμε με ασφάλεια κάθε επιφάνεια πάνω στην οποία τρώμε, διασκεδάζουμε, εμπνεόμαστε, δημιουργούμε. Το αγαπημένο καθαριστικό προϊόν κάθε ελληνικού νοικοκυριού γιορτάζει τη μακρόχρονη παρουσία του στη ζωή μας με τη νέα καμπάνια «70 χρόνια εκεί για σένα».

Εκτός από τη μοναδική καθαριστική, λευκαντική και απολυμαντική της δράση, κάθε φιάλη Χλωρίνης KLINEX κλείνει μέσα της τη γνώση και τη φροντίδα των ειδικών. Mε 70 ml προϊόντος διαλυμένο σε 1 λίτρο νερού, η Χλωρίνη KLINEX απολυμαίνει τις επιφάνειες από κάθε γνωστό τύπο μικροβίων, τον ιό της γρίπης και βέβαια τον νέο κορωνοϊό. Παραγόμενη στην Ελλάδα με τα πιο υψηλά στάνταρ ποιότητας, έχει ταυτιστεί διαχρονικά με την καθημερινότητά μας, στηρίζοντας παράλληλα την οικονομία και τη βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας μας.

Χλωρίνη KLINEX: 70 χρόνια μαζί-1

Ήταν το 1951 όταν ένας Έλληνας χημικός παρουσίασε για πρώτη φορά το λευκαντικό, που θα γινόταν ο καθημερινός σύμμαχος χιλιάδων ελληνικών νοικοκυριών. Τότε η διάθεση της Χλωρίνης KLINEX γινόταν σε γυάλινα μπουκάλια, μέσα σε ξύλινα επιστρεφόμενα κιβώτια. Πολλά άλλαξαν από τότε, όμως αδιαπραγμάτευτη παραμένει η δέσμευση KLINEX για αποτελεσματικά προϊόντα, ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Στα χρόνια που πέρασαν η γκάμα εμπλουτίστηκε με νέους κωδικούς, όπως η παχύρρευστη Χλωρίνη KLINEX και η Χλωρίνη KLINEX Advance, για χρήση και στο πλυντήριο, ενώ το όνομα KLINEX ταυτίστηκε με την ανάγκη για υγιεινή και καθαριότητα σε κάθε ελληνικό σπίτι. Γιορτάζοντας την κοινωνική της δράση σε 1.200 σχολεία με το πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε Στο Σχολείο», το 2021 η παχύρρευστη Χλωρίνη KLINEX κυκλοφόρησε μάλιστα σε επετειακή συσκευασία. Η δράση, που υλοποιείται τα τελευταία πέντε χρόνια αφορά στην δωρεάν διάθεση απολυμαντικών προϊόντων KLINEX, με στόχο τα καθαρά και ασφαλή σχολεία, που θα συμβάλλουν στη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Χλωρίνη KLINEX: 70 χρόνια μαζί-2

Xάρη στο βασικό χαρακτηριστικό της, το υποχλωριώδες νάτριο, ένα άλας που στο μόριό του περιέχει ένα άτομο χλωρίου, η Χλωρίνη KLINEX, εγκεκριμένη από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων έχει ισχυρές απολυμαντικές ιδιότητες. Αυτές οφείλονται στις υψηλές οξειδωτικές ιδιότητες του βασικού συστατικού της, που εξουδετερώνει τους ανθεκτικούς μικροοργανισμούς ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Όταν το υποχλωριώδες νάτριο διασπάται, γίνεται κυρίως νερό και αλάτι, άρα είναι απολύτως ασφαλές για οικιακή χρήση και δεν βλάπτει το περιβάλλον. Όμως η ελληνική αγορά δεν αγάπησε τη Χλωρίνη KLINEX μόνο για την απολυμαντική και καθαριστική της δύναμη. Η Χλωρίνη KLINEX, με ειδικό καπάκι ασφαλείας για τη μέγιστη προστασία των παιδιών, αποτελεί επίσης εξαιρετικό λευκαντικό, αφαιρώντας λεκέδες και επαναφέροντας το λευκό σε υφάσματα και επιφάνειες. Παράλληλα, απομακρύνει δυσάρεστες οσμές, εξουδετερώνοντας τα βακτήρια που τις προκαλούν, αλλά και αλλεργιογόνα ή βακτήρια που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες (γύρη, υπολείμματα κατοικιδίων, κ.ά.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή