Τα πιο εντυπωσιακά νυφικά της Couture Week

Τα πιο εντυπωσιακά νυφικά της Couture Week

Ρομαντικά bridal looks, αλλά και πιο μίνιμαλ, έδειξαν τις wedding τάσεις της νέας σεζόν.

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η couture week στο Παρίσι για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022, είχε αρκετή έμπνευση για κάθε υποψήφια νύφη, με εντυπωσιακά bridal looks, minimal κομμάτια μέχρι νυφικά χωρίς το κλασικό τούλι για εκείνες που αναζητούν κάτι πιο «fashion» για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους.

Στα catwalks του Παρισιού είδαμε διάφορα νυφικά, όπως το reimaging του Glenn Martens για το archive του Jean Paul Gaultier, με goth επιρροές,  μια επιλογή ιδανική για όσες αναζητούν ένα alternative chic wedding look για φέτος το καλοκαίρι.

Τα πιο εντυπωσιακά νυφικά της Couture Week-1
©Jean Paul Gaultier

Αν θέλετε να κάνετε μια έξυπνη αγορά, μπορείτε αντί για το κλασικό νυφικό να επενδύσετε και σε κομμάτια που είναι διαχρονικά και θα μπορούν να παραμείνουν στη γκαρνταρόμπα σας και για κάποια άλλη περίσταση, όπως ένα φόρεμα με υπέροχο tailoring σε cream απόχρωση από τον οίκο Dior.

Η pure κολεξιόν της Maria Grazia Chiuri είναι εμπνευσμένη από την ανάγκη της ίδιας να νιώσει ηρεμία σε αυτές τις δύσκολες περιόδους που βιώνουμε, μετατρέποντας αυτή την επιθυμία της σε μια εξαιρετική συλλογή για κλασικές νύφες.

Τα πιο εντυπωσιακά νυφικά της Couture Week-2

Οι οίκοι Chanel και Valentino επίσης απέδειξαν ότι ο κανόνας “less is more” ισχύει και στα νυφικά. Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να φορέσει το white slip νυφικό με τα περλέ sequins και το μεγάλο φιόγκο; Την ίδια στιγμή που ο Pierpaolo Piccioli προτείνει ένα νυφικό με κάπα με βολάν που αφαιρείται.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή